Evelien Fokker

Zuiver, energiek en inspirerend! Zij raakt precies de juiste snaar.
Evelien heeft een grote passie voor muziek, leren en persoonlijke ontwikkeling. Na haar studies organisatiepsychologie en cello aan het Koninklijk Conservatorium voltooide zij de Pulsar Academie, een opleiding tot veranderkundige, en deed zij een yoga opleiding in India. Door al haar passies en studies te combineren heeft zij een heel eigen en holistische werkwijze ontwikkeld. Zij is goed geaard en ook spiritueel.
*
692A9269
Na haar loopbaan als trainer/consultant bij Bureau Zuidema en De Baak (high performance leadership) en als docent bij Universiteit Leiden (gezondheidspsychologie) start Evelien 2013 ‘De Gevoelige Snaar’. Haar unieke en holistische combinatie van psychologie, muziek en ontspanning leidt tot duurzame transformatie met stressreductie, innerlijke rust, vitaliteit en focus als effect.
*
Presteren én ontspannen blijkt voor velen een kunst. Als organisatiepsycholoog, inspirator en musicus begeleidt Evelien professionals en leiders in dit spanningsveld middels lezingen, training, coaching en retreats. Bij het Nederlands Studenten Orkest verzorgt zij vele jaren yoga en coaching ter bevordering van de topprestaties en lichaamsbewustzijn van deze talentvolle studenten.
*
Sinds 2019 is Evelien eigenaar van House of Inspiration in Wassenaar. Naast de events en coaching in Wassenaar en op externe locatie, organiseert Evelien ook retreats in Avalon. Avalon, nu bekend als Glastonbury is een eeuwenoude krachtplek in Engeland.