Recensies

Evelien raakt je.

MUZIEK – Meer
Evelien speelde en sprak op een Tedx event. Wat kan deze vrouw mooi gevoelige snaren bespelen. En niet alleen de mijne. Puur genieten en vooral een overdadige rust.
*

Evelien raakt je vanuit haar zijn. Ze is aandachtig, gepassioneerd en bevlogen en haar handen creëren kunstwerkjes van liefde en ontspanning. Ze weet wat ze doet en dat voel je. Geoefende vingers, verbonden met een hart dat weet wat het komt brengen in de wereld. Een groot goed en een prachtige vrouwelijke kracht.

*
Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?
*
Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer. Een engel op aarde met prachtige muziek en een gouden stem.
*
Zeer verrijkend en inspirerend!
*
Niet alleen een prachtige ontmoeting met Evelien maar ook een bijzondere ontmoeting met mezelf!
*
Tijdens de geleide meditatie en na de yoga speelde Evelien cello. Ze stelde gerichte vragen waardoor we steeds dieper in contact met onszelf kwamen. Ik kreeg antwoorden tijdens deze meditatie op vragen waar ik al langer mee rondliep. Heel waardevol dus!
*
Een echt oplaadpunt. Ook wat energie nodig om je hart te beluisteren?
*
Evelien, the tone was set – the atmosphere that you created with your music gave the workshop a tremendous foundation. Thank you.

COACHING – Meer

Peter (CEO) – Na een heftige periode waarbij ik vele mensen moest ontslaan, kwam ik bij Evelien voor innerlijke rust. Na slechts enkele gesprekken voelde ik me al veel beter. Bovendien ben ik ook twee verslavingen kwijt; iets dat me met meerdere reguliere opnames niet is gelukt!

Willemien (Coach) – ‘Ik sprak Evelien over mijn gevoel van vastzitten in bepaalde patronen. Evelien bood mij de mogelijkheid aan om een coachingstraject te volgen bij haar. Nu is het traject afgerond en ik voel me sterker, heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt en durf weer te dromen, te bloeien, te groeien… Ik ben Evelien erg dankbaar hiervoor. Ze is een heel goede coach!’

Leontien (Leidinggevende): “Het coachingstraject was leuk en leerzaam. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen gedrag en hielp mij te concentreren op wat echt belangrijk was in die periode. Verandering begint bij jezelf… en met een beetje hulp van Evelien.”

Erik (Redacteur & Schrijver)De coaching van Evelien heeft ervoor gezorgd dat mijn leven in beweging kwam én dat ik me bewust werd van wat ik het liefste wil. Door doelen te stellen is mijn leven, op en buiten het werk, aanzienlijk rijker geworden. Ik voel me wakker.”

Bas (Beleidsmedewerker en Coach): “Het was prettig om weer even stil te staan bij wat me nu bezighoudt; te vaak neem ik daar de tijd niet voor, maar nu dus wel. Eveliens passende begeleiding op de cello bezorgde me kippevelmomenten, ik zal het niet snel vergeten.”

Patricia: “Soms lees of zie je iets voorbij komen waarvan je meteen het gevoel krijgt dat dat precies is waarnaar je op zoek bent! Dit gevoel van ¨aantrekkingskracht¨ overkwam mij toen ik las over de soundhealing middag over stembevrijding.
Door omstandigheden heb ik letterlijk het gevoel dat er een brok in mijn keel zit, waardoor ik niet ¨vrij¨ kan ademen. (Verschillende medicijnen gehad, huisartenbezoek, KNO; leverde niets op). Op weg naar locatie in Wassenaar; prachtig verscholen in duin en bossen realiseerde ik eigenlijk dat ik zonder verwachting er heen ging… ik ga doen wat mijn gevoel me ingeeft!
Na een warm ontvangst van Evelien en het verkennen van de ruimte voelde ik me vrijwel meteen op mijn gemak. Bijzonder moment voor mij; voelde zo ¨eigen¨…in de natuur, het licht, de materialen, de kleuren,instrumenten en boeken. Dit bezorgde mij een veilig gevoel waardoor ik me die middag vrij kon laten gaan met zingen, dansen, me te laten horen en creatief te zijn met verschillende technieken.
Er is die middag veel emotie bij me los gekomen wat voelt als een bevrijding! Heb inzicht gekregen en handvatten om meteen toe te kunnen passen.
Ik wil mijn stem weer horen,
ik wil mijn stem laten horen,
ik kan mijn stem laten horen,
ik mag mijn stem laten horen.
Niet alleen een prachtige ontmoeting met Evelien maar ook een bijzondere ontmoeting met mezelf!”