Recensies

Evelien raakt.

* Evelien raakt je vanuit haar zijn. Ze is aandachtig, gepassioneerd en bevlogen en haar handen creëren kunstwerkjes van liefde en ontspanning. Ze weet wat ze doet en dat voel je. Geoefende vingers, verbonden met een hart dat weet wat het komt brengen in de wereld. Een groot goed en een prachtige vrouwelijke kracht.
* Je raakte met jouw eerste strijkbeweging gelijk mijn gevoelige snaar, het bleef maar stromen. Het enige wat ik dacht is, je bent een engel op aarde met je prachtige muziek en stem. Het was een cadeau en wat bijzonder mooi dat je met zoiets moois zoveel mensen mag raken. Je kwam gelijk binnen, zo puur.
* Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.

MUZIEK EN LATIFA  &  WORKSHOPS   – meer

* Vandaag beluisterde ik een optreden van Evelien Fokker op een Tedx event. Wat kan deze vrouw mooi gevoelige snaren bespelen. En niet alleen de mijne. Puur genieten en vooral een overdadige rust, viel mijn deel.

* Zeer verrijkend en inspirerend!

* Tijdens de geleide meditatie aan het eind na de yoga oefeningen speelde Evelien cello en stelde ons af en toe vragen waardoor we steeds dieper in contact met onszelf kwamen. Ik heb antwoorden gekregen tijdens deze meditatie op vragen waar ik al langer mee rondliep. Heel waardevol dus!

* Een echt oplaadpunt. Ook wat energie nodig om je hart te beluisteren?

* Evelien, the tone was set – the atmosphere that you created with your music gave the workshop a tremendous foundation. Thank you.

COACHING  – meer

Peter –  Na een heftige periode waarbij ik vele mensen moest ontslaan, kwam ik bij Evelien voor innerlijke rust. Na slechts enkele gesprekken voelde ik me al veel beter. Bovendien ben ik ook van twee verslavingen genezen; iets dat me met meerdere reguliere opnames niet is gelukt!

Willemien – ‘Ik sprak Evelien over mijn gevoel van vastzitten in bepaalde patronen. Evelien bood mij de mogelijkheid aan om een coachingstraject te volgen bij haar. Nu is het traject afgerond en ik voel me sterker, heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt en durf weer te dromen, te bloeien, te groeien… Ik ben Evelien erg dankbaar hiervoor. Ze is een heel goede coach!’

Leontien (leidinggevende): “Het coachingstraject was leuk en leerzaam. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen gedrag en hielp mij te concentreren op wat echt belangrijk was in die periode. Verandering begint bij jezelf… en met een beetje hulp van Evelien.”

Erik (redacteur, schrijver en dichter)De coaching van Evelien heeft ervoor gezorgd dat mijn leven in beweging kwam én dat ik me bewust werd van wat ik het liefste wil. Door doelen te stellen is mijn leven, op en buiten het werk, aanzienlijk rijker geworden. Ik voel me wakker.”

Bas (beleidsmedewerker en coach): “Het was prettig om weer even stil te staan bij wat me nu bezighoudt; te vaak neem ik daar de tijd niet voor, maar nu dus wel. Eveliens passende begeleiding op de cello bezorgde me kippevelmomenten, ik zal het niet snel vergeten.”