EVELIEN

Evelien is zuiver, energiek en inspirerend. Zij raakt precies de juiste snaar en heelt harten zonder te snijden.
*
Evelien coach, docent, organisatiepsycholoog en muzikant. Haar werk en muziek leiden tot inspiratie, persoonlijke groei en transformatie; voor zowel particulieren als organisaties.
Ook als energieke, creatieve en professionele spreker, dagvoorzitter en host van de prachtige locatie House of Inspiration begeleidt zij uw strategie en/of inspiratiesessie effectief naar een duurzaam resultaat voor de individuele deelnemer en de organisatie. Ervaar haar unieke combinatie van psychologie en de helende klanken van muziek tijdens de ‘Meaningful Meetings’. 
Evelien verzorgt coaching, inspiratiesessies en maatwerk rondom persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, leiderschap en focus. Haar muziek en aanpak is een echte verrijking. Naast goed geaard is Evelien ook spiritueel.

Teams, organisaties, professionals en groepen die toe zijn aan groei, focus, emotionele heling en inspiratie kunnen een beroep doen op Evelien. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak coacht zij in loopbaanontwikkeling, emotieverwerking en strategievorming.         

*
692A9269
Na haar loopbaan als trainer/consultant bij Bureau Zuidema en De Baak (high performance leadership) en als docent bij Universiteit Leiden (gezondheidspsychologie) start Evelien in 2013 ‘De Gevoelige Snaar’. Haar unieke en holistische werkwijze en de combinatie van psychologie, muziek en ontspanning leidt tot duurzame transformatie, stressreductie, innerlijke rust, vitaliteit en focus.
*
Ontspannen én presteren blijkt voor velen een kunst. Evelien heeft een unieke aanpak ontwikkeld om professionals en leiders in dit spanningsveld middels lezingen, training, coaching en retreats te ondersteunen. Bij het Nederlands Studenten Orkest verzorgt zij al vele jaren yoga en coaching ter bevordering van de topprestaties en lichaamsbewustzijn van deze talentvolle studenten.
*
Sinds 2019 is Evelien eigenaar van House of Inspiration in Wassenaar. Op deze serene en stille locatie midden in het Groene Hart en vlakbij zee vinden haar bijeenkomsten plaats. Deze locatie is ook te huur voor evenementen van externen. Naast de coaching, events en Einaudi ligconconcerten met Jeroen van Veen leidt Evelien ook retreats in Avalon/Glastonbury, een eeuwenoude krachtplek in Engeland.
Artikel:
Opleidingen:
2020 – heden  Docent muziek, Koninklijk Conservatorium, Den Haag
2010 – 2013   Pulsar Academie – Opleiding tot veranderkundige, Pulsar Academie
2002 – 2007   Occupational Health, Universiteit Leiden