Evelien

Evelien Fokker

Evelien Fokker inspireert. In haar begeleiding gebruikt zij muziek en yoga ter verdieping van persoonlijke ontwikkeling gericht op bewustwording en transformatie. Ze stemt van nature af op de aanwezigen en op wat er nodig is. Haar aanstekelijke enthousiasme en energie resoneert in alles wat ze doet. Als organisatiepsycholoog, coach, muzikant en yogadocente combineert zij haar passies en maakt zij iedere bijeenkomst uniek en toonaangevend.

Naast haar coachpraktijk ‘De Gevoelige Snaar’ is zij verbonden aan De Baak, Het Eerste Huis en Ludens; bedrijven gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling (o.a. leiderschap en talent).

Laat je raken en voel jouw volgende (professionele) stap!

“Met jouw eerste strijkbeweging raakte je gelijk mijn gevoelige snaar, het bleef maar stromen. Je bent een engel op aarde met je prachtige muziek en stem. Wat een cadeau dat je met zoiets moois zoveel mensen mag raken. Je kwam gelijk binnen, zo puur.”

“Evelien raakt je vanuit haar zijn. Aandachtig, gepassioneerd en bevlogen creëert ze kunstwerkjes van liefde en ontspanning. Geoefende vingers, verbonden met een hart dat weet wat het komt brengen in de wereld; dat voel je.” 

Werkervaring

* 2016 – heden    Partner van Het Eerste Huis en Ludens

* 2015 – heden    Yogatrainer bij De Baak

* 2014 – heden    Yogadocente

* 2012 – heden    Eigenaar van De Gevoelige Snaar, YogaCello, Training & Coaching

* 2008 – heden   Cellodocente

* 2012 – 2015      Psychologiedocente aan de Universiteit Leiden

* 2012 – 2015      Coach bij Pulsar instituut

* 2009 – 2012     Trainer & Coach ‘Invloed en communicatie’ bij Bureau Zuidema

Evelien Fokker

Evelien Fokker – MSc. Psychology, Trainer, Speaker, Coach, Musician & Yoga instructor