Events

Een mooi cadeau !

Evelien biedt een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en live muziek.  

Events zijn gericht op: Ontspanning – Bewustzijn – (Werk) Inspiratie

Maatwerk is ook mogelijk. In afstemming met uw wensen biedt Evelien een passend aanbod voor uw moment, zoals een bijzondere dag, bijeenkomst, event, presentatie, training, lezing, symposium of congres. Cadeaubonnen zijn ook te verkrijgen.

Neem vrijblijvend contact op.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AGENDA
*
2018
CONCERT: vraag 21 december (Amstelkerk)
2019
SOEFITEMPEL: 11 januari, 8 februari, 8 maart, 5 april, 10 mei en 14 juni
WERK INSPIRATIE: 6x-vrijdag 11 januari, 8 februari, 8 maart, 5 april, 10 mei & 14 juni
OP REIS: drieluik – woensdag 23 januari, 20 februari en 20 maart
AVALON RETREAT: maandag 25 – woensdag 27 maart
LIGCONCERT: zondag 16 juni i.s.m. Jeroen van Veen (Pernis)
*
Latifa CD: Een begeleide meditatie en transformatieve reis voor lichaam en geest – €15 per stuk en €20 inclusief verzendkosten.
*
Deze events vinden plaats in de Soefitempel, Zuidduinseweg 7 in Katwijk aan Zee.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOEFITEMPEL

De soefitempel is een prachtige plek in de Katwijkse duinen. Tijdens een zomerschool in 1922, heeft de stichter van de Internationale Soefi Beweging Hazrat Inayat Khan (1882 – 1927) in de duinen bij Katwijk, een bijzondere geestelijke ervaring gehad. Hij noemde de plaats Murad Hassil (uitspraak: moeráad hásil) dat ‘vervuller van oprechte verlangens’ betekent. Sindsdien zijn Soefi’s er telkens weer naar toegegaan, hebben er gemediteerd en gebeden. In de jaren vijftig heeft de beweging het terrein in erfpacht verkregen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CONCERT *** 21 December, Amstelkerk Amsterdam ***
Looking forward to this gathering with my musical friends! Come & join !!!
 
Alexander Gustave van Breemen ‘The Peace Singer’ and cellist Maya Fridman join up for the first time to combine their musical inspiration for a transcending concert. They perform with Laura Aiyana (vocals, guitar), Evelien Fokker (cello), Terence Samson (percussion) Andjanie Krsna (kathak dance) and others.
 
East and West are embracing in this uplifting and inspired program, that is concluded with singing along a universal chant, which is a deep and joyful happening that lifts us all beyond our daily state.
 
The Feast of The Lesser Light is a sharing in joy and peace in which all people, regardless of culture and background, are united.
 
Friday 21 December, Amstelkerk Amsterdam
 Tickets: €15
More information: www.yogaofnam.org & FACEBOOK 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2019
AVONDEN MET CELLO & LATIFA
 van 19.30 – 21.30 uur
Soefitempel in Katwijk aan Zee 
Vrijdag 11 januari JAAROPENING! (al bijna vol …)
En 8 februari, 8 maart, 5 april, 10 mei en 14 juni
LATIFA FLYER 2019
Deelnemers beschrijven deze (vaak uitverkochte) bijeenkomsten als een mini-retraite.

Op deze avonden vindt van 19.30 – 21.30 uur ‘YogaCello, Stembevrijding en Latifa meditatie’ plaats in de Soefitempel in Katwijk aan Zee. Adres: Zuidduinseweg 7

Evelien maakt deze avond een unieke combinatie van Stembevrijding, Cello, Zang, de Latifa meditatie. Op een speelse en ontspannen wijze kun je ervaren wat deze klanken en diepe ontspanning voor jou kan doen.

Stembevrijding gaat over het (durven) loslaten en uiten van je stem. Jouw klank naar buiten laten gaan. Middels wereldliederen en eenvoudige en krachtige mantra’s zul je dit beleven.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

Iedereen is welkom. Gun jezelf (en anderen) dit cadeau!

Deelname: €40 en zakelijk €55 (inclusief BTW)

Aanmelden

Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar.

Reacties: 

‘Deze avond was een cadeau aan mezelf. Ik heb genoten van de combinatie van klanken en heb er veel aan gehad in de roerige tijd waarin ik zit. Dank je wel!’

‘Het was prachtig. De muziek kwam allemaal zo mooi samen. En dan op deze heerlijke plek. In alle rust met jezelf en elkaar aan de slag te mogen gaan was super. En Evelien: wat heb je een prachtige stem. Tot de volgende keer!’

‘De combinatie van cello-muziek en de stem van Evelien maken dat je tot diep in je hart geraakt wordt. Voeg daar een mooie dosis yoga-oefeningen aan toe en je hebt gegarandeerd een prachtige avond/dag.’

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(WERK) INSPIRATIE REIS

Training van 6 maanden

Vrijdag 11 januari, 8 februari, 8 maart, 5 april, 10 mei en 14 juni

 

Vanaf januari start de WERK INSPIRATIE REIS! Dit traject van zes vrijdagen is gericht op jouw welzijn EN jouw carrière! Wil je meer zelfinzicht en nieuwe inspiratie rondom je werk, wil je meer doen en manifesteren wat bij je past, dan is dit iets voor jou. Meer (van) jezelf (zijn), ook in je werk. Leven, in plaats van geleefd worden. Zelfsturing geven in plaats van orders uitvoeren. Geen stress meer voor deadlines. Het kan echt! In zes maanden leer je hoe! Via ontspanning en een uniek programma voel je steeds weer wat jouw eerste stap is zodat je met je hele potentieel kan werken! Dat voelt en werkt pas natuurlijk…

OPBRENGST

* Meer zelfkennis en zelfbewustzijn

* Meer plezier en zin in je werk

* Werken vanuit en met jouw talent

* Passender werk creëren en ervaren

* Andere kijk op de werking van tijd en ruimte

* Geen deadlines meer!

* Zelfsturend en authentiekkunnen werken

* Een inspiratiebron voor anderen zijn!

REACTIES

* Ik weet nu beter wat ik leuk vind, wat ik goed kan en wat ik nodig heb in mijn werk!
* Mijn volgende stappen zijn me helder! * Ik zie ernaar uit om deze opbrengst te uit te voeren en te delen op het werk. * Met veel minder moeite heb ik veel meer bereikt! Echt een aanrader!

DATA

Vrijdag 11 januari, 8 februari, 8 maart, 5 april, 10 mei en 14 juni van 13-17 uur.

LOCATIE

Soefitempel, Zuidduinseweg 7 in Katwijk aan Zee. Een prachtige plek in de duinen en aan zee. Betaald parkeren naast de tempel.

INVESTERING

Particulier: €750  –  Zakelijk: €1171 exclusief BTW

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
OP REIS – Transformatietraject 
Woensdag 23 januari, 20 februari en 20 maart 2019
19.30 – 22.00 uur
Soefitempel in Katwijk aan Zee 

Op Reis data 2019

In januari 2019 start een bijzondere traject voor vrouwen; drie bijeenkomsten in de Soefitempel en daarbij optioneel twee persoonlijke sessies met Evelien. Ben jij er klaar voor dit avontuur?
 
– Je hoeft niet ver weg om heel dichtbij jezelf te komen –
 
TRAJECT
Met een door jou gekozen thema of verlangen ga je op reis; jóuw innerlijke reis. De Latifa meditatie, muziek, stilte en natuur vormen de basis. De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil.
 
BEGELEIDING
Evelien Fokker is een ervaren begeleider van transformatietrajecten gericht op persoonlijke groei. Gedurende de drie bijeenkomsten in de Soefitempel zal zij live muziek verzorgen (cello, piano, zang, klankschalen en chimes) en rustige yoga en stembevrijding inzetten ter verdieping van de reis. In de tussenliggende periodes zjin er integratie opdrachten om de persoonlijke thema’s en ervaringen verder te onderzoeken en uit te werken in je dagelijkse leven. Optioneel kun je twee persoonlijke sessies bij Evelien afnemen.
 
VOOR WIE
‘Op reis’ is bedoeld voor vrouwen die:
* op een kruispunt in hun leven staan
* een nieuwe levensfase ingaan
* benieuwd zijn naar wat deze reis hen kan bieden
* meer vanuit hun essentie willen leven
* trouw willen zijn aan hun missie op aarde, nieuwsgierig zijn naar het onbekende en vooral zichzelf gunnen om het onbekende aan te (durven) gaan.
 
OPBRENGST
Op 20 maart zal iedereen deze reis met een unieke opbrengst besluiten. Ieders traject zal zich uniek ontvouwen dus vooraf kunnen je het resultaat niet voorspellen. Deelnemers noemden na eerdere trajecten deze ervaringen: meer (zelf)vertrouwen, innerlijke rust, zelfliefde, compassie, ruimte, vitaliteit en het vermogen om los te laten.
 
DETAILS
Data: Woensdag 23 januari, 20 februari en 20 maart 2019 van 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Soefitempel, Zuidduinseweg 7 in Katwijk aan Zee
 
AANMELDEN
Via info@gevoeligesnaar.nl
Deelname: €175 en zakelijk €297 (exclusief BTW)
 
EVELIEN FOKKER
Evelien is een ervaren trainer en coach. Zij organiseert spirituele workshops, lezingen en retraites op betekenisvolle plaatsen. Met een achtergrond als psycholoog, muzikant en yogadocent begeleidt en inspireert zij mensen op haar unieke wijze om vanuit hun essentie te leven. Afgestemd op wat er nodig is integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding.
 
SOEFITEMPEL
De Soefitempel is een prachtige plek in de Katwijkse duinen. Tijdens een zomerschool in 1922, heeft de stichter van de Internationale Soefi Beweging Hazrat Inayat Khan (1882 – 1927) in de duinen bij Katwijk, een bijzondere geestelijke ervaring gehad. Hij noemde de plaats Murad Hassil (uitspraak: moeráad hásil) dat ‘vervuller van oprechte verlangens’ betekent. Sindsdien zijn Soefi’s er telkens weer naar toegegaan, hebben er gemediteerd en gebeden. In de jaren vijftig heeft de beweging het terrein in erfpacht verkregen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AVALON RETREAT 
maandag 25 – woensdag 27 maart 2019
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LIGCONCERT
Latifa meditatie & Muziek van Einaudi 
Zondag 16 juni 15-17 uur
 
Latifa & Einaudi Ligconcert – Evelien Fokker & Jeroen van Veen
 
Zondag 16 juni 15-17 uur
Pernissimo, Pernis
Meer informatie komt spoedig !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
REACTIES
   
* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best church EVER!!! This Sunday morning I attended Evelien’s morning meditation with cello. Glorious, really inspired & healing. It will be so amazing at her next venue, I recommend it to anyone who can make it!

* Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt en lijkt in de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. Haar muziek klinkt in mij. Mijn muziek vindt stem in haar klanken. Zonder woorden word ik verstaan, versta ik mezelf iets meer.

* Ik heb eindelijk weer eens goed geslapen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LATIFA MEDITATIE 

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa.

MUZIEK

De klanken van Eveliens cello en stem hebben een diepe werking: “De muziek taste iedere cel af en de trilling zorgde voor meer openheid.”
“Het was een prachtig; wat een mooie muziek maak je en wat heb je een gevoelige stem, dat raakt je ‘zijn’. De dagen erna heb ik een serene rust, diep in mij ervaren.”

LATIFA CD 

Evelien begeleidt de Latifa met cello en zang. Deze CD is nu verkrijgbaar voor €15. Zo kun je deze reis altijd en overal maken. €20 inclusief verzendkosten. Bestellen

YOGACELLO 

YogaCello is Eveliens unieke yogavorm waarbij zij rustige yoga -voor iedereen toegankelijk- begeleidt met live muziek (cello, zang, piano en klankschalen).

COACHING

Afgestemd op uw vraag ontvangt u holistische coaching waarbij u begeleid wordt om vanuit ontspanning (weer) in beweging. Muziek en yoga kunnen een rol kunnen spelen in dit traject.

MAATWERK 

Mail vrijblijvend als u het gevoel heeft dat Evelien uw event of moment kan aanvullen met live muziek, zang, inspiratie, aandacht, zingeving diepgang en rust. “Evelien Fokker is veel meer dan bedrijfspsycholoog, coach, musicus en yogalerares. Zij is in contact met de groep, weet de juiste stemming te creëren en kan interventies doen die super raak zijn … en dan ontstaat er iets wonderlijks, haast magisch.”