AGENDA

 Ontspanning – Bewustzijn – (Werk) Inspiratie 

AGENDA

*
2019
STEMBEVRIJDING
8 september, Wassenaar
*

YOGACELLO

– 24 en 25 augustus, Hof van Duivenvoorde, Voorschoten
*
EINAUDI LIGCONCERT®
24 augustus, House of Inspiration, Wassenaar – cello & piano (120 min)
25 augustus, Beauforthuis, Austerlitz – met Latifa (90 min)
7 september, House of Inspiration, Wassenaar – met Latifa (90 min)
29 september, Soefitempel, Katwijk aan Zee – met Latifa (90 min)
12 oktober, House of Inspiration, Wassenaar – cello & piano (120 min)
26 oktober, Soefitempel, Katwijk aan Zee – cello & piano (120 min)
LEZING:
28 november, Muziek als gift i.s.m. Isabelle Duchten, Mercure hotel Den Haag
*
MAATWERK: Neem contact op voor de mogelijkheden.
*
LATIFA CD: Een begeleide meditatie en transformatieve reis voor lichaam en geest.
*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deze dag staan we stil bij jouw stem, jouw geluid en jouw emoties daarbij.
 
Misschien herken je dat spanning meteen op het lichaam en op de stem slaat. Mogelijk ervaar je regelmatig brok in je keel. Of je wilt graag zingen, maar je doet het niet. Om welke reden ook. Kortom, je voelt je niet vrij om te doen wat je toch heel graag wilt. Zeker dan is deze bijeenkomst geschikt voor jou!
 
Het is geen zangles en het gaat niet om ‘mooi’ (kunnen) zingen. Het gaat om jezelf de ruimte geven om te experimenteren met klanken en VRIJ te komen van de overtuigingen rondom jouw stem en zingen. Middels de stem voel en hoor je waar het stroomt en waar het blokkeert. Eveliens unieke begeleiding en programma staan garant voor transformatie en gevoel van plezier en vrijheid. Weet je welkom.
 
Voor wie:
* ieder die zich vrij(er) wil voelen om geluid te maken
* ieder die zijn en haar stem wil laten klinken en bevrijden
* ieder die benieuwd is naar stembevrijding
Zangervaring is niet nodig. Iedereen is welkom!
 
Reacties:
* Purely A-ma-Sing!
* De stemmen die me vertelden dat ik niet kan zingen hoor ik niet meer. De vreugde om te zingen en klanken te maken is immens veel groter!
* De klanken van de cello en Eveliens begeleiding nodigen erg uit om vrij te laten wat vast zat. Heel bijzonder. Ik kom graag weer!
* De puurheid, de vrijheid, de muziek; heel fijn dank je!
* Heel bijzonder en heel bevrijdend!
* Ik heb een stem en ik heb hem nog nooit zo intens beleefd!
House of Inspiration, Wassenaar (Rijksdorp)

AANMELDEN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
YOGA MEDITATIE & LUNCH met live cello in de natuur
24 en 25 augustus van 10.30 – 14.00 uur, €45 per sessie
Hof van Duivenvoorde, Laan van Duivenvoorde 1A, Voorschoten
 
In de kasteeltuinen van kasteel Duivenvoorde vindt een uniek evenement plaats. Evelien Fokker maakt een combinatie van yoga, meditatie en live muziek. Daarna geniet u van een biologische geserveerd in Hof van Duivenvoorde. Yoga ervaring is niet nodig; iedereen is welkom.
 
Aanmelden:
 
Meer info:
www.hofvanduivenvoorde.nl 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LATIFA MEDITATIE – LIGCONCERT® met muziek van Einaudi (90 min) 
*
UNA MATTINA – LIGCONCERT® met cello en piano (120 min)
 *
Evelien Fokker, meditatie, zang & cello, Jeroen van Veen, piano 
24 augustus, House of Inspiration, Wassenaar – cello & piano (120 min)
7 september, House of Inspiration, Wassenaar – met Latifa (90 min)
29 september, Soefitempel, Katwijk aan Zee – met Latifa (90 min)
12 oktober, House of Inspiration, Wassenaar – cello & piano (120 min)
26 oktober, Soefitempel, Katwijk aan Zee – cello & piano (120 min)
*
Jeroen van Veen en Evelien Fokker zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Met succes; ieder concert is uitverkocht!
 
UNA MATTINA Einaudi Ligconcert met Cello en Piano
Een extra lang ligconcert® met muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi met piano en cello. Una Mattina is het album van Ludovico Einaudi uit 2004. Terwijl het vorige album I Giorni was gebaseerd op Malische volksmuziek over een nijlpaard, werd Una Mattina geïnspireerd door een eenvoudige inspiratiebron: zijn dagelijkse routine en de Piedmont wijnboerderij waar hij leeft met zijn familie. In de 12 autobiografische, hedendaagse en minimalistische klassieke stukken staan de piano en de cello centraal. Naast het volledige album ‘Una Mattina’ vullen andere werken van Einaudi dit twee uur durende ligconcert aan.Deze muziek die is afgestemd op de menselijke ziel zorgt voor ultieme ontspanning. Neem een matje mee en kom liggend genieten!
 
LATIFA MEDITATIE – LIGCONCERT®
De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil.
Tips:
Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen en een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee te nemen.
 
Reacties:
 
* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello en piano. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?
* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader!
* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!
* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.
* Wat een diepe ontspanning; ik heb na het concert eindelijk weer eens goed geslapen!
* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.
* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.
* Helemaal verstild en vervuld!
* Klankkunstenaars, veel dank voor deze avond!
 
Over Evelien & Jeroen:
Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 180 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit. www.jeroenvanveen.com
Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op transformatie en persoonlijke groei voor particulieren en organisaties. Zij inspireert mensen om te ontspannen, vanuit hun essentie te leven en hun dromen waar te maken. Afgestemd op haar publiek integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zondag 8 september, 13 – 17 uur
House of Inspiration, Wassenaar
Deze dag staan we stil bij jouw stem, jouw geluid en jouw emoties daarbij.
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabelle en Evelien Foto

28 november 19.30 – 22.15 uur

Mercure Hotel, Spui 180 Den Haag

Lezing geïnspireerd mediumschap door Isabelle en concert van Evelien. Ode aan bijzondere mensen met een gave en informatie over waar contact met de overkant en muziek bijeenkomen.

 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LATIFA MEDITATIE 

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa.

MUZIEK

De klanken van Eveliens cello en stem hebben een diepe werking: “De muziek taste iedere cel af en de trilling zorgde voor meer openheid.”
“Het was een prachtig; wat een mooie muziek maak je en wat heb je een gevoelige stem, dat raakt je ‘zijn’. De dagen erna heb ik een serene rust, diep in mij ervaren.”

LATIFA CD 

Evelien begeleidt de Latifa met cello en zang. Deze CD is nu verkrijgbaar voor €15. Zo kun je deze reis altijd en overal maken. €20 inclusief verzendkosten. Bestellen

YOGACELLO 

YogaCello is Eveliens unieke yogavorm waarbij zij rustige yoga -voor iedereen toegankelijk- begeleidt met live muziek (cello, zang, piano en klankschalen).

COACHING

Afgestemd op uw vraag ontvangt u holistische coaching waarbij u begeleid wordt om vanuit ontspanning (weer) in beweging. Muziek en yoga kunnen een rol kunnen spelen in dit traject.

MAATWERK 

Mail vrijblijvend als u het gevoel heeft dat Evelien uw event of moment kan aanvullen met live muziek, zang, inspiratie, aandacht, zingeving diepgang en rust. “Evelien Fokker is veel meer dan bedrijfspsycholoog, coach, musicus en yogalerares. Zij is in contact met de groep, weet de juiste stemming te creëren en kan interventies doen die super raak zijn … en dan ontstaat er iets wonderlijks, haast magisch.”