AGENDA

 Ontspanning – Bewustzijn – (Werk) Inspiratie. 

AGENDA

*
2019
WERKEN IN STILTE
maandag 3 juni, House of Inspiration – Wassenaar
vrijdag 7 juni, House of Inspiration – Wassenaar
woensdag 12 juni, House of Inspiration – Wassenaar
*
MUZIEK 
zondag 2 juni, Katwijk – EINAUDI LIGCONCERT® & LATIFA
vrijdag 14 juni, Katwijk – Cello & Latifa meditatie
zaterdag 15 juni, Wassenaar (uitverkocht) – EINAUDI LIGCONCERT® & LATIFA
zondag 16 juni, Pernis (laatste kaarten) – EINAUDI LIGCONCERT® & LATIFA
*
BUSINESS RETREAT : vrijdag 5 – zondag 7 juli, Avalon/Glastonbury UK
*
MAATWERK: neem contact op voor de mogelijkheden
*
LATIFA CD: Een begeleide meditatie en transformatieve reis voor lichaam en geest – €15 per stuk en €20 inclusief verzendkosten.
*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
INSPIRATIEDAG IN STILTE
maandag 3 juni, vrijdag 7 juni en woensdag 12 juni van 10 – 16 uur 
House of Inspiration – Wassenaar 
Geïnspireerd werken in een prachtige bosrijke omgeving, vlakbij de Wassenaarse Slag. Alle aanwezigen in het pand zijn stil en mindful aan het werk. Je kunt altijd buiten wandelen, boeken lezen en genieten van de prachtige natuur. Om 12 uur verzorgt Evelien de Latifa meditatie en daarna kun je genieten van de vegetarische lunch.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

Iedereen is welkom. Gun jezelf (en anderen) dit cadeau!

Details:
Adres: Meijboomlaan 1A (navigatie naar 7) in Wassenaar. House of inspiration, het witte congrescentrum.
Tijd: 10 – 16 uur, deur open vanaf 9.30 uur.
Deelname: €80,- per dag / 2 personen  €140,-
Inclusief: lunch, onbeperkt, thee, water, fruit, WiFi en gratis parkeergelegenheid.
AANMELDEN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EINAUDI & LATIFA LIGCONCERT®  
Evelien Fokker, meditatie & cello, Jeroen van Veen, piano 
Zondag 2 juni 20.00 – 21.30 uur – Soefitempel in Katwijk aan Zee
Einaudi Ligconcert & Latifa meditatie
In de stroom van mindfullness, ontspanning en slow food introduceren Jeroen van Veen en Evelien Fokker: SlowMusic. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Zij zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel.
 
De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil.
 
Liggend ervaar je Einaudi’s klanken en de innerlijke reis langs van de bijzondere Latifa meditatie. De langzame en verstilde muziek van Einaudi voor piano solo, en soms aangevuld met cello geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar deze toonaangevende avond van SLOWMUSIC.
 
Reacties van bezoekers:
* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.
* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.
* Bedankt voor deze mooi reis naar binnen aan de hand van prachtige klanken van de piano, cello en stem.
* Helemaal verstild en vervuld!
* Klankkunstenaars, veel dank voor deze avond!
* Dank voor de bijzondere ervaring en diepe ontspanning.
 
Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 170 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit.
 
Evelien Fokker is een ervaren trainer, coach en organisator van workshops, lezingen en retraites gericht op transformatietrajecten en persoonlijke groei. Met een achtergrond als psycholoog, muzikant en yogadocent begeleidt en inspireert zij mensen op haar unieke wijze om vanuit hun essentie te leven. Afgestemd op wat er nodig is integreert zij YogaCello®, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding.
 
Praktische informatie 
* Ligconcert®: Zondag 2 juni 20.00 – 21.30 uur
* Adres: Zuidduinseweg 7 in Katwijk aan Zee
* Deelname: €40
* Zaal is open vanaf 19.30 uur
* Neem een matje, voldoende warme kleding en een deken mee
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 CELLO & LATIFA MEDITATIE
van 19.30 – 21.30 uur
Vrijdag 14 juni Soefitempel in Katwijk 
*
 Deelnemers beschrijven deze (vaak uitverkochte) bijeenkomsten als een mini-retraite.

Op deze avonden vindt van 19.30 – 21.30 uur ‘YogaCello, Stembevrijding en Latifa meditatie’ plaats in de Soefitempel in Katwijk aan Zee. Adres: Zuidduinseweg 7

Evelien maakt deze avond een unieke combinatie van Stembevrijding, Cello, Zang, de Latifa meditatie. Op een speelse en ontspannen wijze kun je ervaren wat deze klanken en diepe ontspanning voor jou kan doen.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

Iedereen is welkom. Gun jezelf (en anderen) dit cadeau!

Deelname: €40 en zakelijk €55 (inclusief BTW)

* donderdag 9 mei vindt plaats in HOUSE OF INSPIRATION te Wassenaar

Aanmelden & Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar.

Reacties: 

  • ‘Deze avond was een cadeau aan mezelf. Ik heb genoten van de combinatie van klanken en heb er veel aan gehad in de roerige tijd waarin ik zit. Dank je wel!’
  • ‘Het was prachtig. De muziek kwam allemaal zo mooi samen. En dan op deze heerlijke plek. In alle rust met jezelf en elkaar aan de slag te mogen gaan was super. En Evelien: wat heb je een prachtige stem. Tot de volgende keer!’
  • ‘De combinatie van cello-muziek en de stem van Evelien maken dat je tot diep in je hart geraakt wordt. Voeg daar een mooie dosis yoga-oefeningen aan toe en je hebt gegarandeerd een prachtige avond/dag.’
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 HOUSE OF INSPIRATION in Wassenaar
Meijboomlaan 1A (navigeer naar nr. 7)
Evelien Fokker & Jeroen van Veen
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Studio Pernissimo, Pernis
 Evelien Fokker & Jeroen van Veen
 

Krijg nu de kans om een heel persoonlijk “huiskamer-” / “studio” ligconcert® te beleven in de eigen studio van pianist Jeroen van Veen. Dit keer samen met celliste en psychologe Evelien Fokker. De twee vonden elkaar in de minimalistische insteek van hun muziek en werk, waarin ze dagelijks de grenzen opzoeken en niet gebonden willen zijn aan door anderen voorgeschreven noten. In deze bijzondere combinatie van de muziek van componist Ludovico Einaudi en de Latifa Meditatie zoeken ze de balans tussen horen, denken en voelen. De ‘slow-music’, muziek die is afgestemd op de menselijke ziel, zorgt voor ultieme ontspanning.

Vergeet niet uw eigen matrasje, matje of zitzak mee te nemen!

REACTIES
   
* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best church EVER!!! This Sunday morning I attended Evelien’s morning meditation with cello. Glorious, really inspired & healing. It will be so amazing at her next venue, I recommend it to anyone who can make it!

* Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt en lijkt in de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. Haar muziek klinkt in mij. Mijn muziek vindt stem in haar klanken. Zonder woorden word ik verstaan, versta ik mezelf iets meer.

* Ik heb eindelijk weer eens goed geslapen!

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MESSAGES & MUSIC FROM THE BEYOND
Vrijdag 21 juni: 19.30 -22.00 uur
 
Where contact from beyond and music gather
 
Isabelle Duchêne and Evelien Fokker will give a spiritual lecture, a demo and concert in Wassenaar.
What does it mean ‘being a medium’? How does it ‘work’? We will tell you about our experiences, and highlight Miss Rosemary Brown, an English medium who had a strong connection with great composers like Liszt.
 
Isabelle provides spiritual messages from the beyond and Evelien plays her cello and sings.
 
Doors open from 7 PM
HOUSE OF INSPIRATION
Address: Meijboomlaan 7 (with building), navigate to Meijboomlaan 7)
 
www.evelienfokker.com & www.isabelleduchene.com
 
 
Evelien Fokker is an experienced occupational health psychologist, coach, speaker (TEDx) and musician. She organizes sessions, workshops and retreats for individuals and (work)teams focused on personal growth and transformation. Evelien is the founder HOUSE OF INSPIRATION and of YOGACELLO. With master pianist Jeroen van Veen she gives SLOWMUSIC concerts. Her unique combination of psychology, being a musician and a certified yoga teacher makes her inspire many people to live a life full of purpose. www.evelienfokker.com
 
Isabelle Duchene is an Belgian spiritual medium, life and grief counsellor, who works her passion in helping people understanding life doesnt stop with death.
Having received her education on the famous Arthur Findlay college, her interest in supernatural science have resulted in her fine scills in spirit photography. Isabelle works internationally and is well known for her direct approach in loving care for all she meets. www.isabelleduchene.com
 
 
MESSAGES & MUSIC FROM THE BEYOND
 
Waar contact met de overkant en muziek bijeenkomen.
 
Lezing-demo en concert door Evelien Fokker en Isabelle Duchêne.
 
Muzikaal Cello concert door Evelien, met een korte lezing en demo over medium zijn, en een kort eerbetoon aan Miss Rosemary Brown met persoonlijke boodschappen van de overkant door Isabelle.
 
Vrijdag 21 juni: 19.30 -22.00 uur
 
Deuren open vanaf 19 uur
 
HOUSE OF INSPIRATION
Meijboomlaan 1A (wit gebouw), navigeer naar Meijboomlaan 7
2242 PR Wassenaar
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

AVALON RETREAT 

Vrijdag 5  – Zondag 7 juli 2019

See English below

Avalon Retreat

Ervaar een lang weekend in Avalon/Glastonbury in Shekin Ashram aan de voet van Glastonbury’s Tor. Men zegt dat Glastonbury het hartchakra van de wereld is en er is zeker een speciale energie voelbaar! Op het programma staan YogaCello workshops, de Latifa meditatie en uiteraard vrije tijd om deze bijzondere plek ook nog meer zelf te ontdekken. De Latifa komt uit het Soefisme en betekent meest verfijnd en meest subtiel. Het is een krachtige transformatiereis voor lichaam en ziel. Evelien maakt zelf live muziek (o.a. cello en zang) die je diep zullen raken en ontspannen.

Inclusief
* 3 dagen en 2 nachten retreat in Shekin Ashram
* Vervoer van Bristol naar Glastonbury (shuttle vanuit de Ashram, reistijd circa 1 uur).
* Yoga, Cello, Latifa meditatie programma (inclusief sightseeing en vrije tijd)
* Mooie 2 persoonskamers
* Veganistische maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch and 2x diner
* De magische krachten en omgeving van Avalon / Glastonbury, the world’s heart chakra
Exclusief:
* Vlucht naar Bristol – Easyjet & KLM vanaf Amsterdam
* Langer verblijf (bij de Ashram zelf te boeken)
* Sauna
* Verzekering
Aanmelden en meer info:
0031 6-39127163

Vluchten Amsterdam (AMS) – Bristol (BRS)

Avalon Retreat: May 20 – 22 2019

Join Evelien for a long weekend yoga retreat at the beautiful and sacred Shekin Ashram situated at the foot of Glastonbury’s Tor and the Chalice Hill in the heart of Glastonbury. During your stay there will be morning and evening Yoga sessions with live cello and singing by Evelien. You will experience the Sufi Latifa meditation which is an acient transformational exercise for body and soul. You will also have the opportunity to join in with the daily ashram events, such as Ariti, Meditation, Yoga Philosophy, Vedic Fire Ceremony & Kirtan.

* Avalon / Glastonbury:
Avalon, now called Galstonbury is a very special place. Avalon is a legendary island featured in the Arthurian legend. It is known as the place where King Arthur’s sword Excalibur was forged and later where Arthur was taken to recover from his wounds after the Battle of Camlann. Avalon was associated from an early date with mystical practices and people such as Morgan le Fay. The ley lines of St. Michael and Mary come together and Avalon is located at the earth’s heart chakra. Famous locations are: Glastonbury Tor (St. Michaels Tor), The Abbey, Chalice Well (garden), and The White Well.
* Evelien Fokker
Evelien is psychologist, yoga teacher and music therapist from the Netherlands. She combines live cello with yoga classes and therapeutics to support personal growth, transformation and a deep relaxation. During workshops, retreats, festivals and in corporate settings Evelien will inspire you to connect with your inner self.
 
Including:
* 3 days, 2 nights retreat
* Shuttle from airport to the Ashram
* Yoga, Cello, Latifa meditation programs (including sight seeing and free time)
* Nice bedrooms 
* All vegan meals: 2x breakfast, 2x lunch and 2x diner 
* Beautiful magical and powerful area of Avalon / Glastonbury, the world’s heart chakra
Excluding:
* Flight to Bristol – Easyjet & KLM fly to Bristol
* Bus of transfer from Bristol Airport to Glastonbury 
* Sauna
* Insurance
* Transport: 
– Flight to Bristol: tickets to Bristol 
* Reactions
 – Evelien, the tone was set – the atmosphere that you created with your program and music gave me a tremendous foundation. Thank you!
– You really do have an angels voice. So amazing and very wonderful!
– You are magical with the cello!
* Interested?
– More info: www.evelienfokker.com
+31 639127163
Please transfer the money towards NL38RABO01782.97.399, on behalf of Evelien Fokker, subject: retreat Avalon. After transferring the money, your application is secured.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LATIFA MEDITATIE 

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa.

MUZIEK

De klanken van Eveliens cello en stem hebben een diepe werking: “De muziek taste iedere cel af en de trilling zorgde voor meer openheid.”
“Het was een prachtig; wat een mooie muziek maak je en wat heb je een gevoelige stem, dat raakt je ‘zijn’. De dagen erna heb ik een serene rust, diep in mij ervaren.”

LATIFA CD 

Evelien begeleidt de Latifa met cello en zang. Deze CD is nu verkrijgbaar voor €15. Zo kun je deze reis altijd en overal maken. €20 inclusief verzendkosten. Bestellen

YOGACELLO 

YogaCello is Eveliens unieke yogavorm waarbij zij rustige yoga -voor iedereen toegankelijk- begeleidt met live muziek (cello, zang, piano en klankschalen).

COACHING

Afgestemd op uw vraag ontvangt u holistische coaching waarbij u begeleid wordt om vanuit ontspanning (weer) in beweging. Muziek en yoga kunnen een rol kunnen spelen in dit traject.

MAATWERK 

Mail vrijblijvend als u het gevoel heeft dat Evelien uw event of moment kan aanvullen met live muziek, zang, inspiratie, aandacht, zingeving diepgang en rust. “Evelien Fokker is veel meer dan bedrijfspsycholoog, coach, musicus en yogalerares. Zij is in contact met de groep, weet de juiste stemming te creëren en kan interventies doen die super raak zijn … en dan ontstaat er iets wonderlijks, haast magisch.”