Events

Een mooi cadeau !

Evelien biedt een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en live muziek. 

Spelenderwijs brengt Evelien mensen en groepen ‘van denken naar voelen’. Afgestemd op de bijeenkomst en mensen verzorgt zij een training of workshop met live muziek, yoga, de Latifa meditatie en stembevrijding. Met haar unieke werkwijze en holistische begeleiding inspireert zij individuen en grote groepen om vanuit ontspanning weer op een natuurlijke manier weer in beweging te komen. 

Maatwerk is ook mogelijk. In afstemming met uw wensen biedt Evelien een passend aanbod voor uw moment, zoals een bijzondere dag, bijeenkomst, event, presentatie, training, lezing, symposium of congres. Cadeaubonnen zijn ook te verkrijgen.

Neem vrijblijvend contact op.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AGENDA 2018
Retreat in Avalon / Glastonbury UK: vr 9 t/m zo 11 november 2018
Soefitempel: vr 23 nov en 7 dec
Jaar Afronding: woensdag 12 december
OP REIS: wo 23 januari, 20 februari en 20 maart 2019
Deze events vinden plaats in de Soefitempel, Zuidduinseweg 7 in Katwijk aan Zee.
Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOEFITEMPEL

De soefitempel is een prachtige plek in de Katwijkse duinen. Tijdens een zomerschool in 1922, heeft de stichter van de Internationale Soefi Beweging Hazrat Inayat Khan (1882 – 1927) in de duinen bij Katwijk, een bijzondere geestelijke ervaring gehad. Hij noemde de plaats Murad Hassil (uitspraak: moeráad hásil) dat ‘vervuller van oprechte verlangens’ betekent. Sindsdien zijn Soefi’s er telkens weer naar toegegaan, hebben er gemediteerd en gebeden. In de jaren vijftig heeft de beweging het terrein in erfpacht verkregen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RETREAT AVALON 
9-11 november
AVALON GLASTONBURY UK
Retreat Avalon 9-11 november 2018

Retreat Avalon 9-11 november 2018

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yoga, Cello en Latifa meditatie, pure bevrijding

Vrijdag 23 november en 7 december

Soefitempel

Deelnemers beschrijven deze (vaak uitverkochte) bijeenkomsten als een mini-retraite.

Op deze avonden vindt van 19.30 – 21.30 uur ‘YogaCello, Stembevrijding en Latifa meditatie’ plaats in de Soefitempel in Katwijk aan Zee. Adres: Zuidduinseweg 7

Evelien maakt deze avond een unieke combinatie van Stembevrijding, Cello, Zang, de Latifa meditatie. Op een speelse en ontspannen wijze kun je ervaren wat deze klanken en diepe ontspanning voor jou kan doen.

Stembevrijding gaat over het (durven) loslaten en uiten van je stem. Jouw klank naar buiten laten gaan. Middels wereldliederen en eenvoudige en krachtige mantra’s zul je dit beleven.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

Iedereen is welkom. Gun jezelf (en anderen) dit cadeau!

Deelname €40 en aanmelden

Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar.

Reacties: 

‘Deze avond was een cadeau aan mezelf. Ik heb genoten van de combinatie van klanken en heb er veel aan gehad in de roerige tijd waarin ik zit. Dank je wel!’

‘Het was prachtig. De muziek kwam allemaal zo mooi samen. En dan op deze heerlijke plek. In alle rust met jezelf en elkaar aan de slag te mogen gaan was super. En Evelien: wat heb je een prachtige stem. Tot de volgende keer!’

‘De combinatie van cello-muziek en de stem van Evelien maken dat je tot diep in je hart geraakt wordt. Voeg daar een mooie dosis yoga-oefeningen aan toe en je hebt gegarandeerd een prachtige avond/dag.’

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JAARAFRONDING 

Woensdag 12 december van 19.30 – 21.30 uur

Soefitempel in Katwijk aan Zee

Deze avond staat in het teken van het afronden van 2018. Op een ontspannen wijze, middels rustige yoga en live muziek blikken we terug op dit afgelopen jaar. Ook zal Evelien de Latifa meditatie begeleiden. De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

 Aanmelden

Deelname €30

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
OP REIS – Transformatietraject voor vrouwen
Woensdag 23 januari, 20 februari en 20 maart 2019
19.30 – 22.00 uur
Soefitempel in Katwijk aan Zee 

Op Reis data 2019

In januari 2019 start een bijzondere traject voor vrouwen; drie bijeenkomsten in de Soefitempel en daarbij optioneel twee persoonlijke sessies met Evelien. Ben jij er klaar voor dit avontuur?
 
– Je hoeft niet ver weg om heel dichtbij jezelf te komen –
 
TRAJECT
Met een door jou gekozen thema of verlangen ga je op reis; jóuw innerlijke reis. De Latifa meditatie, muziek, stilte en natuur vormen de basis. De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil.
 
BEGELEIDING
Evelien Fokker is een ervaren begeleider van transformatietrajecten gericht op persoonlijke groei. Gedurende de drie bijeenkomsten in de Soefitempel zal zij live muziek verzorgen (cello, piano, zang, klankschalen en chimes) en rustige yoga en stembevrijding inzetten ter verdieping van de reis. In de tussenliggende periodes zjin er integratie opdrachten om de persoonlijke thema’s en ervaringen verder te onderzoeken en uit te werken in je dagelijkse leven. Optioneel kun je twee persoonlijke sessies bij Evelien afnemen.
 
VOOR WIE
‘Op reis’ is bedoeld voor vrouwen die:
* op een kruispunt in hun leven staan
* een nieuwe levensfase ingaan
* benieuwd zijn naar wat deze reis hen kan bieden
* meer vanuit hun essentie willen leven
* trouw willen zijn aan hun missie op aarde, nieuwsgierig zijn naar het onbekende en vooral zichzelf gunnen om het onbekende aan te (durven) gaan.
 
OPBRENGST
Op 20 maart zal iedereen deze reis met een unieke opbrengst besluiten. Ieders traject zal zich uniek ontvouwen dus vooraf kunnen je het resultaat niet voorspellen. Deelnemers noemden na eerdere trajecten deze ervaringen: meer (zelf)vertrouwen, innerlijke rust, zelfliefde, compassie, ruimte, vitaliteit en het vermogen om los te laten.
 
DETAILS
Data: Woensdag 23 januari, 20 februari en 20 maart 2019 van 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Soefitempel, Zuidduinseweg 7 in Katwijk aan Zee
 
AANMELDEN
Via info@gevoeligesnaar.nl
Deelname: €175 
Bedrag is exclusief BTW voor zakelijke aanmeldingen.
 
EVELIEN FOKKER
Evelien is een ervaren trainer en coach. Zij organiseert spirituele workshops, lezingen en retraites op betekenisvolle plaatsen. Met een achtergrond als psycholoog, muzikant en yogadocent begeleidt en inspireert zij mensen op haar unieke wijze om vanuit hun essentie te leven. Afgestemd op wat er nodig is integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding.
 
SOEFITEMPEL
De Soefitempel is een prachtige plek in de Katwijkse duinen. Tijdens een zomerschool in 1922, heeft de stichter van de Internationale Soefi Beweging Hazrat Inayat Khan (1882 – 1927) in de duinen bij Katwijk, een bijzondere geestelijke ervaring gehad. Hij noemde de plaats Murad Hassil (uitspraak: moeráad hásil) dat ‘vervuller van oprechte verlangens’ betekent. Sindsdien zijn Soefi’s er telkens weer naar toegegaan, hebben er gemediteerd en gebeden. In de jaren vijftig heeft de beweging het terrein in erfpacht verkregen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
REACTIES
   
* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best church EVER!!! This Sunday morning I attended Evelien’s morning meditation with cello. Glorious, really inspired & healing. It will be so amazing at her next venue, I recommend it to anyone who can make it!

* Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt en lijkt in de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. Haar muziek klinkt in mij. Mijn muziek vindt stem in haar klanken. Zonder woorden word ik verstaan, versta ik mezelf iets meer.

* Ik heb eindelijk weer eens goed geslapen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LATIFA MEDITATIE 

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa.

MUZIEK

De klanken van Eveliens cello en stem hebben een diepe werking: “De muziek taste iedere cel af en de trilling zorgde voor meer openheid.”
“Het was een prachtig; wat een mooie muziek maak je en wat heb je een gevoelige stem, dat raakt je ‘zijn’. De dagen erna heb ik een serene rust, diep in mij ervaren.”

LATIFA CD 

Evelien begeleidt de Latifa met cello en zang. Deze CD is nu verkrijgbaar voor €20. Zo kun je deze reis altijd en overal maken. Bestellen

YOGACELLO 

YogaCello is Eveliens unieke yogavorm waarbij zij rustige yoga -voor iedereen toegankelijk- begeleidt met live muziek (cello, zang, piano en klankschalen).

COACHING

Afgestemd op uw vraag ontvangt u holistische coaching waarbij u begeleid wordt om vanuit ontspanning (weer) in beweging. Muziek en yoga kunnen een rol kunnen spelen in dit traject.

MAATWERK 

Mail vrijblijvend als u het gevoel heeft dat Evelien uw event of moment kan aanvullen met live muziek, zang, inspiratie, aandacht, zingeving diepgang en rust. “Evelien Fokker is veel meer dan bedrijfspsycholoog, coach, musicus en yogalerares. Zij is in contact met de groep, weet de juiste stemming te creëren en kan interventies doen die super raak zijn … en dan ontstaat er iets wonderlijks, haast magisch.”