Events

Pure Afstemming; gun je zelf dit cadeau!

Evelien biedt een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en live muziek. 

Spelenderwijs brengt Evelien mensen en groepen ‘van denken naar voelen’. Afgestemd op de bijeenkomst en mensen verzorgt zij een training of workshop met live muziek, yoga, de Latifa* meditatie en stembevrijding. Met haar unieke werkwijze en holistische begeleiding inspireert zij individuen en grote groepen om vanuit ontspanning te verzachten en op een natuurlijke manier weer in beweging te komen. 

Maatwerk is ook mogelijk. In afstemming met uw wensen biedt Evelien een passend aanbod voor uw moment, zoals een bijzondere dag, bijeenkomst, event, presentatie, training, lezing, symposium of congres.

Neem vrijblijvend contact op.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LATIFA CD

Ja, ik wil hem bestellen!

Evelien begeleidt vaak de Latifa meditatie in haar programma’s, coaching en trainingen. De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Lang was dit een geheim gebed; nu is het openbaar. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa. Naast de bijeenkomsten kun je nu ook zelf de Latifa doen, begeleid door Evelien met cello en zang. Investering is €20,00.

Stuur in een mail in welk formaat wil je de CD ontvangen; mp3, mp4, of een wav. bestand. En na het overmaken van €20,-naar NL38RABO01782.97.399 t.n.v. Evelien Fokker o.v.v. ‘je voornaam, Latifa mp3/4/wav.’ komt de Latifa naar je toe.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Agenda 2018

Vrijdag 31 augustus en vrijdag 28 september: Soeftempel in Katwijk
Maatwerk is altijd mogelijk.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vrijdag 31 augustus en vrijdag 28 september 2018

Yoga, Cello en Latifa meditatie, pure bevrijding

Soefitempel in Katwijk aan Zee 

Soefitempel

Deelnemers beschrijven deze (vaak uitverkochte) bijeenkomsten als een mini-retraite.

Op deze avonden vindt van 19.30 – 21.30 uur ‘YogaCello, Stembevrijding en Latifa meditatie’ plaats in de Soefitempel in Katwijk aan Zee. Adres: Zuidduinseweg 7

Evelien maakt deze avond een unieke combinatie van Stembevrijding, Cello, Zang, de Latifa meditatie. Op een speelse en ontspannen wijze kun je ervaren wat deze klanken en diepe ontspanning voor jou kan doen.

Stembevrijding gaat over het (durven) loslaten en uiten van je stem. Jouw klank naar buiten laten gaan. Middels wereldliederen en eenvoudige en krachtige mantra’s zul je dit beleven.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

Iedereen is welkom. Gun jezelf (en anderen) dit cadeau!

Deelname €40,- en aanmelden via info@gevoeligesnaar.nl

Reacties: 

‘Deze avond was een cadeau aan mezelf. Ik heb genoten van de combinatie van klanken en heb er veel aan gehad in de roerige tijd waarin ik zit. Dank je wel!’

‘Het was prachtig. De muziek kwam allemaal zo mooi samen. En dan op deze heerlijke plek. In alle rust met jezelf en elkaar aan de slag te mogen gaan was super. En Evelien: wat heb je een prachtige stem. Tot de volgende keer!’

‘De combinatie van cello-muziek en de stem van Evelien maken dat je tot diep in je hart geraakt wordt. Voeg daar een mooie dosis yoga-oefeningen aan toe en je hebt gegarandeerd een prachtige avond/dag.’

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Reacties:  
* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best church EVER!!! This Sunday morning I attended Evelien’s morning meditation with cello. Glorious, really inspired & healing. It will be so amazing at her next venue, I recommend it to anyone who can make it!

* Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt en lijkt in de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. Haar muziek klinkt in mij. Mijn muziek vindt stem in haar klanken. Zonder woorden word ik verstaan, versta ik mezelf iets meer.

* Ik heb eindelijk weer eens goed geslapen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DATA VOLGEN
Dag van organisatie opstellingen in Heart House in Bussum
i.s.m. Paul Zonneveld

Op deze inspirerende dag nemen we je mee in de mogelijkheden van systemische intelligentie en opstellingen. Een dag met diepgang, nieuwste inzichten en cello begeleiding. Zeer leerzaam voor zowel managers, coaches, organisatie begeleiders en HR managers. Aanmelden via deze link. Hier vind u meer informatie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Inspiratiedag in de Woudkapel, Bilthoven
 Adres: Beethovenlaan 21 in Bilthoven

IMG_2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Workshop stembevrijding

Herken je dit:

* Je wilt lekker zingen, maar hoe en waar te beginnen? * Je weet dat er meer in je (stem) zit, maar ‘iets’ houdt je tegen. * Je merkt dat bepaalde situaties direct invloed hebben op je stem.    * Je bent benieuwd naar wat stembevrijding voor jou kan betekenen.

Wil jij ook:

* Lekker zingen en je stem gebruiken (ook als je geen noten kunt lezen)? * Ontdekken wat je -nog meer- met je stem kan doen? * Meer ontspanning, volume en power brengen in je stem?

Reacties:

* De puurheid, de vrijheid, de muziek; heel fijn dank je! * Heel bijzonder en heel bevrijdend! * Ik heb mijn eigen stem nog nooit zo intens beleefd! * Ik mag * De klanken van andere voelen zo heerlijk om me heen * Wat een heerlijke openheid * Een transformatie en een ontdekking in mijn eigen klankkast * Ik voel me vrij en ontspannen na deze heerlijke avond. * Vrij zingen * Net als As it is in Heaven!