AGENDA

 Ontspanning – Bewustzijn – (Werk) Inspiratie 

Aandacht voor ontspanning, vitaliteit en zingeving. Evelien combineert muziek, psychologie en lichaamswerk. Middels training, coaching, (zakelijke) retreats en concerten ga je ontspannen en geïnspireerd verder op je (professionele) pad. Laat je raken en inspireren!

COACHING – Emotionele rust en innerlijke vrijheid 

EINAUDI LIGCONCERT® i.s.m. pianist Jeroen van Veen – 8 februari, 14 maart, 18 april – 20u House of Inspiration, Wassenaar

OP REIS: Transformatie drieluik – 5 maart, 9 april en 7 mei

CELLO & LATIFA CONCERT 6 maart en 8 april 20u

EINAUDI LIGCONCERT – SOEFITEMPEL – 27 maart 20u – Katwijk aan Zee

EINAUDI LIGCONCERT – SOEFITEMPEL – 21 juni 18.30u – Katwijk aan Zee

COACHING & TEAMSESSIES – Bespreek alle mogelijkheden.
*
MAATWERK: Neem contact op voor de mogelijkheden.
*
LATIFA CD: Een begeleide meditatie en transformatieve reis voor lichaam en geest.
*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
OP REIS: Transformatie drieluik
Donderdag 5 maart, 9 april en 7 mei van 11 – 17 uur
House of Inspiration, Wassenaar
*
Wil je anders met bepaalde situaties omgaan? Wil je minder stress en angsten ervaren? Zowel privé als zakelijk krijg je handvatten om weer in de flow te komen. Dat voelt niet alleen heel natuurlijk, het is ook inspirerend voor je omgeving!
Deze drie dagen staan in het teken van jouw ontwikkeling. Wat houd je nu tegen om te leven of te werken zoals je dat het liefste doet? Hoe kun je je vrijmaken van belemmerende emoties en gedachten? Hoe kun je groeien en welke stappen kun je nu al zetten?
Evelien begeleidt dit proces integer en professioneel. Vanuit rust en ontspanning zul je – blijvend anders – jouw pad vervolgen met meer innerlijke vrijheid, openheid en focus als gevolg.
Geschikt voor individuen een ook voor teams.
Meer informatie en aanmelden: via: info@gevoeligesnaar.nl
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CELLO & LATIFA CONCERT
De eeuwenoude Latifa mediatie met live cello en zang
20.00 – 21.30 uur in House of Inspiration, Wassenaar
De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Zittend of liggend ervaar je de cello klanken en de innerlijke reis langs van de bijzondere Latifa meditatie. De langzame en verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar dit toonaangevende en transformerende concert van Evelien in House of Inspration in Wassenaar.
Reactcello portreties:
* Erg mooi, ik voelde helderheid en acceptatie
* Wat een bijzondere reis!
* Een avond vol liefde
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EINAUDI’S UNA MATTINA – LIGCONCERT® – piano en cello 
in samenwerking met pianist Jeroen van Veen
*
20.00 – 21.30 uur House of Inspiration, Wassenaar

EINAUDI LIGCONCERT – SOEFITEMPEL – Vrijdag 27 maart 20.00 – 21.30 uur – Katwijk

EINAUDI LIGCONCERT – SOEFITEMPEL – Zondag 21 juni 18.30 – 20.00 uur – Katwijk

EINAUDI LIGCONCERTEN
Jeroen van Veen en Evelien Fokker zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Met succes; ieder concert is uitverkocht!
EINAUDI LIGCONCERT ®
Een lang ligconcert® met muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi met piano en cello. Una Mattina is het album van Ludovico Einaudi uit 2004. Terwijl het vorige album I Giorni was gebaseerd op Malische volksmuziek over een nijlpaard, werd Una Mattina geïnspireerd door een eenvoudige inspiratiebron: zijn dagelijkse routine en de Piedmont wijnboerderij waar hij leeft met zijn familie. In de 12 autobiografische, hedendaagse en minimalistische klassieke stukken staan de piano en de cello centraal. Naast het volledige album ‘Una Mattina’ vullen andere werken van Einaudi dit twee uur durende ligconcert aan. Deze muziek die is afgestemd op de menselijke ziel zorgt voor ultieme ontspanning. Neem een matje mee en kom liggend genieten!
 
Reacties:
* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello en piano. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?
* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader!
* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!
* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.
* Wat een diepe ontspanning; ik heb na het concert eindelijk weer eens goed geslapen!
* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.
* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.
* Helemaal verstild en vervuld!
* Klankkunstenaars, veel dank voor deze avond! 
* De klanken van Eveliens cello en stem hebben een diepe werking.
* De muziek taste iedere cel af en de trilling zorgde voor meer openheid.
 
Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 180 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit. www.jeroenvanveen.com
*
Evelien Fokker startte op jonge leeftijd met de cello. Tijdens haar studie psychologie studeerde zij cello bij Larissa Groeneveld aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze volgde lessen en masterclasses bij o.a. Pieter Wispelwey, Lucia Swarts, Marien van Staalen en Xandra Rotteveel. Naast concerten verzorgt Evelien muziektherapie, retreats, coaching en lezingen waaronder een TED talk. www.evelienfokker.com
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *