AGENDA

 Ontspanning – Bewustzijn – (Werk) Inspiratie 

– 26 oktober, EINAUDI LIGCONCERT®, Soefitempel, Katwijk – VOL
–  27 oktober, CELLO & LATIFA, House of Inspiration, Wassenaar
–  1 november, CELLO & LATIFA, De Woudkapel, Bilthoven
–  2 november, JIJ ALS INSTRUMENT, House of Inspiration, Wassenaar
–  8 november, EINAUDI LIGCONCERT®, House of Inspiration, Wassenaar
– 28 november, LEZING Muziek als gift, House of Inspiration, Wassenaar
12 december, CELLO & LATIFA, Soefitempel, Katwijk aan Zee
*
MAATWERK: Neem contact op voor de mogelijkheden.
*
De LATIFA komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil.
*
LATIFA CD: Een begeleide meditatie en transformatieve reis voor lichaam en geest.
*
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Een training inclusief lunch voor vrouwen die meer harmonie, rust en plezier in hun leven willen ervaren.

Ben jij als instrument op de juiste plek en heb je de juiste toon gevonden? Voel jij je soms een strijker in een bigband? Of juist een blazer in een strijkorkest? Voel je dat je soms iets diep van binnen wil en toch iets anders doet? Deze training is voor vrouwen die meer harmonie, rust en plezier in hun leven willen ervaren. We gaan van doen naar zijn. Jij bent het instrument.

MEER INFO 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UNA MATTINA – LIGCONCERT® cello en piano 
 *
in samenwerking met pianist Jeroen van Veen
– 26 oktober, Soefitempel, Katwijk aan Zee – cello & piano (120 min) – VOL
– 8 november, 13 december en 10 januari 2020, House of Inspiration, Wassenaar
*
Jeroen van Veen en Evelien Fokker zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Met succes; ieder concert is uitverkocht!
EINAUDI LIGCONCERT ®
Een extra lang ligconcert® met muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi met piano en cello. Una Mattina is het album van Ludovico Einaudi uit 2004. Terwijl het vorige album I Giorni was gebaseerd op Malische volksmuziek over een nijlpaard, werd Una Mattina geïnspireerd door een eenvoudige inspiratiebron: zijn dagelijkse routine en de Piedmont wijnboerderij waar hij leeft met zijn familie. In de 12 autobiografische, hedendaagse en minimalistische klassieke stukken staan de piano en de cello centraal. Naast het volledige album ‘Una Mattina’ vullen andere werken van Einaudi dit twee uur durende ligconcert aan. Deze muziek die is afgestemd op de menselijke ziel zorgt voor ultieme ontspanning. Neem een matje mee en kom liggend genieten!
 
Reacties:
* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello en piano. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?
* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader!
* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!
* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.
* Wat een diepe ontspanning; ik heb na het concert eindelijk weer eens goed geslapen!
* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.
* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.
* Helemaal verstild en vervuld!
* Klankkunstenaars, veel dank voor deze avond! 
* De klanken van Eveliens cello en stem hebben een diepe werking.
* De muziek taste iedere cel af en de trilling zorgde voor meer openheid.
 
Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 180 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit. www.jeroenvanveen.com
*
Evelien Fokker startte op jonge leeftijd met de cello. Tijdens haar studie psychologie studeerde zij cello bij Larissa Groeneveld aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze volgde lessen en masterclasses bij o.a. Pieter Wispelwey, Lucia Swarts, Marien van Staalen en Xandra Rotteveel. Naast concerten verzorgt Evelien muziektherapie, retreats, coaching en lezingen waaronder een TED talk. www.evelienfokker.com
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CELLO & LATIFA meditatie
met live muziek – cello en zang
De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Zittend of liggend ervaar je de cello klanken en de innerlijke reis langs van de bijzondere Latifa meditatie. De langzame en verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar dit toonaangevende en transformerende concert van Evelien in House of Inspration in Wassenaar, in de grote zaal van de Woudkapel te Bilthoven en in de prachtige Soefitempel in Katwijk aan Zee.
Reactcello portreties:
* Erg mooi, ik voelde helderheid en acceptatie
* Wat een bijzondere reis!
* Een avond vol liefde
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabelle en Evelien Foto

28 november 19.30 – 22.15 uur

House of Inspiration, Meijboomlaan 5 te Wassenaar

Lezing over geïnspireerd mediumschap door Isabelle en concert van Evelien. Ode aan bijzondere mensen met een gave en informatie over waar contact met de overkant en muziek bijeenkomen.
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *