Events

Pure Afstemming; gun je zelf dit cadeau!

Evelien biedt een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en live muziek. 

Spelenderwijs brengt Evelien mensen en groepen ‘van denken naar voelen’. Afgestemd op de bijeenkomst en mensen verzorgt zij live muziek, yoga, de Latifa* meditatie en stembevrijding. Met haar unieke werkwijze en holistische begeleiding inspireert zij individuen en grote groepen om vanuit ontspanning te verzachten en op een natuurlijke manier weer in beweging te komen. 

Maatwerk is ook mogelijk. In afstemming met uw wensen biedt Evelien een passend aanbod voor uw moment, zoals een bijzondere dag, bijeenkomst, event, presentatie, training, lezing, symposium of congres.

Neem vrijblijvend contact op.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LATIFA CD

Latifa  betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’ en komt uit het Soefisme. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa. Naast de bijeenkomsten kun je nu ook zelf de Latifa doen, begeleid door Evelien met cello en zang. Investering is €20,00.

CD kopen 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Agenda 2018
Soefitempel: vr 26 januari, wo 14 februari en vr 16 maart in Katwijk
Stiltedag: zondag 28 januari in Woudkapel, Bilthoven
Stembevrijding: donderdag 1 februari en 5 april Sijthoff, Leiden
Lichaam als instrument: zaterdag 3 maart Leiden, i.s.m. Bertus Gazenbeek
Slowmusic: zaterdag 17 maart, ligconcert met Jeroen van Veen
Organisatieopstellingen: donderdag 22 maart in Bussum, i.s.m. Paul Zonneveld
Retreat in Avalon / Glastonbury UK: 30 maart – 1 april 2018
Maatwerk is altijd mogelijk.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Vrijdag 26 januari, woensdag 14 februari en vrijdag 16 maart van 19.30 – 21.45 uur

YogaCello en Latifa meditatie, pure bevrijding

in de Soefitempel in Katwijk aan Zee 

Aanmelden  €45,-

Soefitempel

Deelnemers beschrijven deze (vaak uitverkochte) bijeenkomsten als een mini-retraite.

Op deze avonden vindt van 19.30 – 21.45 uur ‘YogaCello en Latifa meditatie’ plaats in de Soefitempel in Katwijk aan Zee. Adres: Zuidduinseweg 7

Evelien maakt deze avonden een unieke combinatie van Yoga, Cello, Zang Latifa meditatie, Stembevrijding en Ontspanning. Op een speelse en ontspannen wijze kun je ervaren wat deze diepe ontspanning voor jou kan doen.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

Iedereen is welkom. Gun jezelf (en anderen) dit cadeau!

Reacties: 

‘Deze avond was een cadeau aan mezelf. Ik heb genoten van de combinatie van klanken en heb er veel aan gehad in de roerige tijd waarin ik zit. Dank je wel!’

‘Het was prachtig. De muziek kwam allemaal zo mooi samen. En dan op deze heerlijke plek. In alle rust met jezelf en elkaar aan de slag te mogen gaan was super. En Evelien: wat heb je een prachtige stem. Tot de volgende keer!’

‘De combinatie van cello-muziek en de stem van Evelien maken dat je tot diep in je hart geraakt wordt. Voeg daar een mooie dosis yoga-oefeningen aan toe en je hebt gegarandeerd een prachtige avond/dag.’

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Stiltedag
Zondag 28 januari 10.30 – 15.00 uur 
in de Woudkapel, Bilthoven

Een bijzondere dag in het teken van stilte, bezinning en muzikale meditatie.

Samen mediteren en in stilte bijeen zijn is heel krachtig en geeft vaak veel inspiratie. De Woudkapel biedt aan het begin van het nieuwe jaar een nieuwe vorm aan van samenzijn waarin we alle woorden nu eens achterwege laten. Voor iedereen die zich wil bezinnen op het nieuwe jaar, zich wil laven aan stilte en mooie muziek of gewoon samen in stilte bijeen willen zijn. Een dag voor jezelf, maar ook een dag om je verbondenheid als mensen te beleven.

De Stille Samenkomst met de Quakers vormt de start van de dag. Deze bijeenkomst staat voor iedereen open. (Zie Ontmoeten op Zondag)

Na de koffie is er gelegenheid te mediteren op muziek in de kapel, of lopen we het labyrinth. Voor wie wil is er begeleiding.

We gebruiken samen in stilte een eenvoudige lunch.

In de middag ondergaan we een bijzondere muziek- en ontspanningsmeditatie vanuit de Soefi-traditie met begeleiding van cello en zang door Evelien Fokker. Ook is het mogelijk om in een van de andere ruimtes in stilte te verblijven, van kunst te genieten, of van een mooie tekst.

Kosten voor leden en vrienden: 10,-, voor niet-leden 20,-.

Graag aanmelden door digitaal uw kaarten te bestellen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Donderdag 1 februari en donderdag 5 april van 20 – 22 uur.

Workshop stembevrijding 

Herken je dit:

* Je wilt lekker zingen, maar hoe en waar te beginnen? * Je weet dat er meer in je (stem) zit, maar ‘iets’ houdt je tegen. * Je merkt dat bepaalde situaties direct invloed hebben op je stem. * Je bent benieuwd naar wat stembevrijding voor jou kan betekenen.

Wil jij ook:

* Lekker zingen en je stem gebruiken (ook als je geen noten kunt lezen)? * Ontdekken wat je -nog meer- met je stem kan doen? * Meer ontspanning, volume en power brengen in je stem?

Reacties van anderen:

* De puurheid, de vrijheid, de muziek; heel fijn dank je! * Heel bijzonder en heel bevrijdend! * Ik heb mijn eigen stem nog nooit zo intens beleefd!

Nieuwsgierig geworden? Kom en ervaar het zelf!

Data: Donderdag 1 februari en donderdag 5 april van 20 – 22 uur.

Aanmelden: info@gevoeligesnaar.nl

Locatie: Sijthoff Cultuur, Doezastraat 1b in Leiden

Deelname: €35,- per keer

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zaterdag 3 maart van 10.00 – 17.00 uur
Lichaam als instrument
i.s.m. Bertus Gazenbeek
Groene Maredijk 100
Koetshuis in de Leidse Hout
Meer info volgt snel
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Donderdag 22 maart van 9.30 – 17.00 uur:
Dag van organisatie opstellingen in Heart House in Bussum
i.s.m. Paul Zonneveld

Op deze inspirerende dag nemen we je mee in de mogelijkheden van systemische intelligentie en opstellingen. Een dag met diepgang, nieuwste inzichten en cello begeleiding. Zeer leerzaam voor zowel managers, coaches, organisatie begeleiders en HR managers. Aanmelden via deze link. Hier vind u meer informatie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Retreat in Avalon / Glastonbury in 2018:
31 maart – 1 april 2018

RETREAT AVALON

Join Evelien for a weekend yoga retreat at the beautiful and sacred Shekin Ashram situated at the foot of Glastonbury’s Tor and the Chalice Hill in the heart of Glastonbury. During your stay there will be morning and evening Yoga sessions with live cello and singing by Evelien and the Sufi Latifa meditation. You will also have the opportunity to join in with the daily ashram events, such as Ariti, Meditation, Yoga Philosophy, Vedic Fire Ceremony & Kirtan.

More info: HERE

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

                    *   LATIFA

Programma’s in combinatie met de Latifa meditatie vormen een prachtige ervaring om echt in contact te komen met jezelf en met jouw gevoel. Beleef dit heerlijke cadeau aan jezelf!

Latifa betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’ en komt uit het Soefisme. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa.

Reacties:  

* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best church EVER!!! This Sunday morning I attended Evelien’s morning meditation with cello. Glorious, really inspired & healing. It will be so amazing at her next venue, I recommend it to anyone who can make it!

* Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt en lijkt in de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. Haar muziek klinkt in mij. Mijn muziek vindt stem in haar klanken. Zonder woorden word ik verstaan, versta ik mezelf iets meer.

* Ik heb eindelijk weer eens goed geslapen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Datum volgt nog ! 
 YogaCello en Latifa meditatie 
van 19.30 – 21.45 uur in de Woudkapel, Bilthoven
 Adres: Beethovenlaan 21 in Bilthoven
Aanmelden  €45,-

IMG_2011

Evelien maakt deze avonden een unieke combinatie van Yoga, Cello, Zang Latifa meditatie, Stembevrijding en Ontspanning. Op een speelse en ontspannen wijze kun je ervaren wat deze diepe ontspanning voor jou kan doen.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’ en ‘meest subtiel’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en de Wil.

Iedereen is welkom. Gun jezelf (en anderen) dit cadeau!