AVALON RETREAT

Avalon

Vitality Retreat in Avalon / Glastonbury

22 – 24 november 2019

Vrijdag 16.00 uur – zondag 15.00 uur

 

 

Ervaar een unieke driedaagse ervaringsgericht programma in Avalon/Glastonbury. Avalon, nu Glastonbury genaamd, is bekend van de legende van King Arthur en ‘The mists of Avalon’. Er zijn nog prachtige ruïnes en krachtplekken zichtbaar en voelbaal, zoals de Glastonbury Tor, the Abbey en de Chalice Wells.

Het programma

Evelien Fokker heeft een uniek holistisch programma samengesteld gericht op vitaliteit duurzame verbinding en verandering in jezelf. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsverhoging en lichaamsgericht werk. Yoga, muziek en de Latifa meditatie zijn onderdelen evenals het bezoeken van krachtige locaties als Glastonbury’s Tor, The Abbey en The Chalice Wells. Ook is er vrije tijd. Na deze dagen is je eigen frequentie verhoogd, zijn emotionele delen geheeld, heb je veel inspiratie opgedaan op deze krachtige locatie die je meteen kunt inzetten. Het programma richt zich op contact maken met jezelf en de omgeving. Vanuit echt contact voed jij je vitaliteit en maak je keuzes die echt kloppend zijn voor jou en de omgeving waarin je verkeert.

Een bezoek aan Glastonbury is voor velen een life changing event. Het programma start vrijdag om 16.00 uur en duurt tot zondag 15.00 uur.

Investering: €997,- (exclusief BTW)

Inclusief

* Driedaags programma in Avalon UK, onder begeleiding van Evelien Fokker

* Transfer van en naar het vliegveld Bristol naar de locatie in Glastonbury

* Vegetarische maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch and 2x diner

* De magische locatie en omgeving van Glastonbury, the world’s heart chakra

* Sauna

Exclusief

* Vlucht naar Bristol – Easyjet & KLM

* Het verblijf in Glastonbury. De Ashram biedt verschillende kamers die je zelf kunt kiezen en boeken via de Ashram. Een langer verblijf is uiteraard mogelijk.

* Verzekering

Praktisch:

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor iedereen (leidinggevenden, trainers, coaches, consultants, ondernemers) die meer verbinding wil met zichzelf. Het is voor iedereen die authentiek wil leven en werken vanuit de verbinding tussen hoofd en het hart. Door de ervaringsgerichte aanpak kun je jouw ervaring en kennis ook overbrengen op je omgeving; zowel zakelijk als ook privé.

Begeleiding:

Evelien Fokker is organisatie/gezondheids psycholoog, trainer en veranderkundige op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mentale en fysieke vitaliteit, communicatie en leiderschap. Evelien begeleidt professionals om ontspannen, krachtig en geïnspireerd te leven en te werken. Haar psychologische achtergrond en praktische aanpak combineert zij met diepgaande kennis van wezenlijke transformatie en verandering. Naast trainingen en persoonlijke coaching geeft Evelien Einaudi ligconcerten met pianist Jeroen van Veen.

 Paklijst

* Makkelijk zittende kleding

* Kleding voor een lang weekend in een land waar het fris en nat kan zijn

* Goede wandelschoenen en eventueel sloffen

* Schrijfgerei en notitieboek

  • Vluchten: Amsterdam – Bristol (via skyscanner.nl)
  • Het deelnamebedrag kan worden overgemaakt naar E.N. Fokker ‘97.399 t.n.v. Evelien Fokker o.v.v. ’voornaam, achternaam en retreat’. Wens je een factuur, mail Evelien dan de zakelijke gegevens.
  • Mail Evelien of je gebruik wilt maken van de transfer en wanneer je aankomt op Bristol Airport.

Contact: 

Evelien Fokker

T: 0031 (0)6 39127163

E: info@evelienfokker.com

W:www.evelienfokkker.com

Shekin Ashram

Dod Lane, Glastonbury, BA6 8 BZ

T: 0044 (0)1458 832300

E: info@shekinashram.org t.a.v. Kamala Priya

W: www.shekinashram.org