Evelien Fokker

Evelien is zuiver, energiek en inspirerend! Zij raakt precies de juiste snaar.
Evelien is muzikant, trainer en psycholoog en zij inspireert anderen als spreker, dagvoorzitter en als muzikant. Evelien verzorgt naast maatwerk ook programma’s rondom persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Haar muziek is een echte verrijking. Zij is goed geaard en ook spiritueel.
*
692A9269
Na haar loopbaan als trainer/consultant bij Bureau Zuidema en De Baak (high performance leadership) en als docent bij Universiteit Leiden (gezondheidspsychologie) start Evelien in 2013 ‘De Gevoelige Snaar’. Haar unieke en holistische werkwijze en de combinatie van psychologie, muziek en ontspanning leidt tot duurzame transformatie en stressreductie, innerlijke rust, vitaliteit en focus.
*
Ontspannen én presteren blijkt voor velen een kunst. Als organisatiepsycholoog, inspirator en musicus begeleidt Evelien professionals en leiders in dit spanningsveld middels lezingen, training, coaching en retreats. Bij het Nederlands Studenten Orkest verzorgt zij vele jaren yoga en coaching ter bevordering van de topprestaties en lichaamsbewustzijn van deze talentvolle studenten.
*
Sinds 2019 is Evelien eigenaar van House of Inspiration in Wassenaar. Naast de events en coaching in Wassenaar en op externe locatie, organiseert Evelien ook retreats in Avalon. Avalon, nu bekend als Glastonbury is een eeuwenoude krachtplek in Engeland.