Celloles

Spelend leren!  

Privéles en ensemble

Evelien is een ervaren cellodocente en leert je graag (mooier) cello spelen. Als celliste, psycholoog, trainer en coach weet zij je te stimuleren tot het bereiken van jouw doelen en het maken van muziek op een inspirerende, leuke en ontspannen manier. Naast privéles kun je ook in een ensemble (leren) spelen.

Info

Evelien stimuleert je (nog meer) jouw eigen toon te maken! Wil je lekker cello kunnen spelen, noten kunnen lezen, techniek beheersen, theorie snappen en studietips krijgen? Iedereen is welkom; als je net begint en ook als je al gevorderd bent. De lessen zijn in Wassenaar en duren drie kwartier. Neem vrijblijvend contact op.

Reacties van leerlingen 

* Bedankt voor je positieve ‘vibes’ en speelsheid. Ik hen weer plezier gekregen in het cellospelen. En ik heb veel geleerd!

* Bedankt voor je mooie lessen. Mijn dochter is in korte tijd enorm vooruit gegaan, en ze heeft bij jou in zo korte tijd noten leren lezen, iets waar ze voorheen altijd tegen aan bleef hikken. Hartstikke fijn!

* Ik heb veel geleerd. Niet alleen op muzikaal vlak, maar ook de ensemblelessen en de voorspeelavonden hebben me veel gebracht.

* Ik vind het een meerwaarde dat je psycholoog bent en zulke bijzondere events organiseert. Wat een unieke combinatie. Dat inspireert me enorm!

Slim spelen

Het is wetenschappelijk aangetoond dat muziek maken en luisteren je hersenen positief beïnvloedt en stimuleert. Bovendien word je slimmer van muziek! Scroll naar beneden voor een minicollege.

Enthousiast

Maakt dit je enthousiast? Wil je spelenderwijs leren en jezelf ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op voor vragen of het maken van een kennismakingsles, voor jezelf of als cadeau aan een ander.

Klik hier voor de praktische noten en algemene voorwaarden.

 

 VAN MUZIEK MAKEN WORD JE SLIMMER!

Het is meerdere malen uit diverse onderzoeken gebleken dat muziek spelen de ‘wijsheid’ van een mens vergroot. Het is namelijk goed voor de hersenen. Zoals de meesten van ons weten zijn onze hersenen in te delen in gebieden, die bepaalde acties of gedachten vertegenwoordigen. Maar dit is niet zwart wit. Uiteindelijk is het belangrijk dat de hersendelen goed met elkaar communiceren. Het maken van muziek vergroot deze communicatie. Met andere woorden: muziek maken (en luisteren) maakt slimmer. Bekijk het mini-college: