Ervaringen coaching

Leontien – Leidinggevende

Evelien was mijn coach in een heftige tijd. Maar doordat ik een duidelijke leervraag had geformuleerd (‘ik wil leren energie te houden voor mijn eigen wensen’), was ik in staat mij te concentreren op wat echt belangrijk was in die periode.
 Eveline is een prettig confronterende coach. Ze is rustig, geeft gelegenheid vertrouwd te raken met haar als persoon, en komt scherp uit de hoek als dat nodig is. Ze is echt betrokken bij je leervraag. Zo zorgt ze voor prikkelende teksten, mailtjes, briefjes en vragen gedurende de periode tussen gesprekken in.
 Ik kijk met plezier terug op het coachingstraject. Qua timing was het een bijzondere periode, het was leuk en leerzaam en het heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen gedrag. Verandering begint bij jezelf… en met een beetje hulp van Eveline.

Erik – Redacteur, schrijver en dichter:

Door (of dankzij) de crisis had ik opeens twee van mijn werkdagen vrij en mijn hoofd liep over van de plannen en ideeën, maar van uitvoering kwam weinig terecht. Eveline stelde een elementaire vraag: wat wil je het liefste leren? Als ik eerlijk was, wilde of kon ik het merendeel van mijn plannen helemaal niet uitvoeren en bleef ik steken achter het drempeltje tussen de gedachte en de daad. En belangrijker, dieper onder deze inzichten lag een veel meer basale wens verborgen: ik wilde wakker zijn, leven. Hoe kon ik dit doen?

Na het traject van drie maanden kijk ik tevreden terug. De coaching van Evelien heeft ervoor gezorgd dat mijn leven in beweging kwam én dat ik me bewust werd van wat ik het liefste wil. Ik heb een begin gemaakt. Door deze en andere doelen te stellen is mijn leven, op en buiten het werk, aanzienlijk rijker geworden. Ik voel me wakker!”

Bas – Beleidsmedewerker

Ik heb bij Evelien van een “zangles-plus” genoten. 
Na een gezellige ontvangst werd ik eerst aan het werk gezet om voor mezelf in beeld te krijgen wat me in het nu bezighield. Dit gebeurde onder begeleiding van passende begeleiding op de cello door Evelien. Een stap die me even bij mezelf bracht en me hielp om focus te houden. Buiten wandelend, in een verrassend mooi stukje natuur in de Randstad, stond ik stil bij  belangrijke zaken die me bezighouden; te vaak neem ik daar de tijd niet voor. 
In de afronding werd in het laatste stuk van mijn zangles door Evelien begeleid op de vleugel. Dat leverde mij een paar kippevelmomenten op. 
Deze “zangles-plus” zal ik niet snel vergeten.