Testimonials

* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello… Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Je raakte met jouw eerste strijkbeweging gelijk mijn gevoelige snaar, het bleef maar stromen. Het enige wat ik dacht is, je bent een engel op aarde met je prachtige muziek en stem. Het was een cadeau en wat bijzonder mooi dat je met zoiets moois zoveel mensen mag raken. Je kwam gelijk binnen, zo puur.

* Ik heb eindelijk weer eens goed geslapen!

Best church EVER!!! This Sunday morning I attended Evelien’s morning meditation with cello. Glorious, really inspired & healing. It will be so amazing at her next venue, I recommend it to anyone who can make it!

Evelien speelt, mijn ziel wordt aangeraakt en lijkt in de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. Haar muziek klinkt in mij. Mijn muziek vindt stem in haar klanken. Zonder woorden word ik verstaan, versta ik mezelf iets meer.”

Overweldigend! De tonen van het prachtige instrument drongen door tot mijn tenen. Heel even was ik helemaal niks, ik hoefde niks, ik was nergens, er was alleen de trilling, de klank en ik. 

Het is een prachtige beleving om te ervaren hoe de Latifa meditatie je kan raken. Je doorloopt een reis door je werkelijke “ik”, waarbij je in een open stemming gebracht wordt. De muziek zorgde er voor dat de emoties naar boven durfden te komen en ik ze vervolgens kon accepteren. Je bent als het ware de schoonmaker van je innerlijke ik. Dank je wel. Ga vooral zo door!

Met de eerste stap raakte je mijn gevoeligste snaar. Je muziek was een weerspiegeling van mijn gevoel tijdens de latifa. Je voelt heel goed aan wat er nodig is. 

Gaandeweg kwam ik tot rust. Ik voelde veiligheid en vertrouwen. Zijn. Het was fijn me gedragen te mogen voelen.

Mooi hoe je je openstelde in de ontmoeting en mij uitnodigde, via je cello-spel om mijn binnenwereld te ervaren. Ook voelde ik mij daarna uitgenodigd hierover te vertellen. Dat was een mooi geschenk. Dank je.

Na de latifa voelde ik minder behoefte om te praten en te analyseren. Het ging moeiteloos en voelde heel natuurlijk en fijn. Dat was een hele bijzondere ervaring voor mij.

De toevoeging van je muziek heeft (voor mij) een verdiepend en versterkend effect.

hoi Evelien. …..ik ben nog steeds sprakeloos…. heerlijk…dank je jij brengt het zo liefdevol, het komt recht uit je hart en dat klinkt door in de cello…..he ..ik heb m’n spraak terug….:-)

Het was een reis naar mezelf. Werkelijk een kado ….

De donkere klank van de cello trilde mijn hele ruggengraat los, warmte kon vrijkomen en emoties komen los. Het was zo mooi …. Bedankt.

Door deze meditatie zijn veel gevoelens bovengekomen, zowel prettige als minder prettige. Wonderlijk. Acceptatie van mijn gevoelens. Laat maar komen. Dank. 

De latifa, je woorden raakten me diep, de tranen vloeiden, ik kon ze niet stoppen. Ben nog niet klaar met mezelf. Dank je wel.

Een mooie reis, bij mezelf komen en reflectie vanuit mijn eigen gevoel (i.p.v. uit mijn hoofd). En diepe ontspanning. Veel succes en plezier met deze mooie methode!

Dank je wel dat je me deze reis hebt aangeboden. Ik ben verrast door wat ik heb gezien en gevoeld. Ik heb een beter zicht op mijzelf, van waar ik nu sta. En bovenal staat het/ik in een veel positiever daglicht dan dat ik mezelf persoonlijk stel. Ik ben trotser dan ik dacht. Ben klaar voor volgende stappen, maar ben ook heel dankbaar en trots voor wat ik heb meegemaakt tot nu toe. Ben klaar om los te laten en verder te gaan. Dankbaar, trots, tevreden.

Mijn woord was ‘overgave’. Ik zit altijd erg in mijn hoofd, maar tijdens deze workshop lukte het mij, mijn ratio los te laten en gewoon te ervaren wat is. En ook te voelen dat het ok is om gewoon te zijn, zonder van alles te hoeven of te presteren. Deze workshop was voor mij een enorme traktatie. Ik heb me kunnen overgeven aan wat is, aan wie ik ben. Heel erg bedankt!

De celloklanken van de losse snaren vond ik erg mooi. Vooral het strijken op de bassnaren, waar ik met in m’n hoofd dan boventonen op maakte en hoorde (liedjes). Prachtig.