LATIFA

LATIFA: CD, MEDITATIE & LATIFA CONCERT

Evelien begeleidt de Latifa meditatie in uw team, familie of vriendenkring met eigen composities voor cello en zang. De bijeenkomsten zijn minimaal een uur. Ook verzotst zij workshops in Hose of Inspiration in Wassenaar.

Evelien begeleidt de Latifa meditatie in uw team, familie of vriendenkring met eigen composities voor cello en zang. De bijeenkomsten zijn minimaal een uur. Ook verzorgt zij Latifa avonden in House of Inspiration in Wassenaar.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven Latifa stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Liggend ervaar je de pure klanken van Eveliens stem en cello. De bijzondere Latifa meditatie met de verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stil lijkt te staan. Kom in makkelijk zittende kleding en neem evt. je eigen (yoga) mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee. Ligspullen (matras, deken, kussen) zijn ook te huur.

Latifa meditatie – ‘Een mooie manier om echt tot jezelf te komen’.

Mail vrijblijvend voor de mogelijkheden.

LATIFA CD – €20 Na het overmaken van €20 (per CD) naar NL38RABO01782.97.399 t.n.v. Evelien Fokker o.v.v. ‘voornaam, volledige adres‘ ontvang je de CD(‘s) snel.

DIGITALE CD – €15  Na het overmaken van €15 naar NL38RABO01782.97.399 t.n.v. Evelien Fokker o.v.v. ‘voornaam, emailadres‘ ontvang je de digitale CD via We-Transfer.

BESTELLEN 

REACTIES

* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Evelien begeleidt de groep erg professioneel en dat geeft veel vertrouwen. Ik voel me gedragen door de klanken van de cello en piano. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Dit zou iedereen af en toe moeten doen. Veel effectiever dan therapie, en vooral heel bijzonder en prettig!

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader!

* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!

* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken en de zeven stappen van de Latifa. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.

* Wat een diepe ontspanning; dit heb ik jaren niet gevoeld.

* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.

* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.

* Helemaal verstild en vervuld!

EVELIEN FOKKER

Evelien is celliste, psycholoog, trainer, coach en lichtwerker. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op transformatie en persoonlijke groei voor particulieren en organisaties. Zij inspireert begeleidt mensen rondom vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en rust. Afgestemd op haar publiek integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding. Als eigenaar van House of Inspiration verzorgt zij meaningful meetings. 

www.evelienfokker.com