Nieuwsbrief 6 juni


OPLAADPUNT

Even rust. Even tot jezelf komen. Even niets hoeven. Niets doen. Helemaal zijn.

Ontspannen. Opladen. Voelen. Ervaren. Genieten.

‘De gevoelige snaar’ biedt een oplaadpunt voor jezelf met live cellomuziek.

Dit is een uitnodiging voor het ervaren van De Gevoelige Snaar. Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn er twee ervaringsconcerten. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan. Een ervaringsconcert is echt een cadeau aan jezelf. Naast concerten, workshops en evenementen zijn ook maatwerk verzoeken mogelijk. Bekijk de site voor de laatste updates en de komende evenementen.

flyer-Latifa-juni-pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van deelnemers:

Annette:   “Met de eerste stap raakte je mijn gevoeligste snaar. Zonder je muziek had ik die puurheid niet zo kunnen voelen. Je muziek was een weerspiegeling van mijn gevoel tijdens de latifa.Van donker naar licht, van zwaar naar licht; het versterkte elkaar. Gaandeweg kwam ik tot rust. Ik voelde veiligheid en vertrouwen. Zijn. Het was fijn me gedragen te mogen voelen. Je voelt heel goed aan wat er nodig is. De toevoeging van je muziek heeft (voor mij) een verdiepend en versterkend effect op de kracht van de latifa.”

Sabine:   “Mooi hoe je je openstelde in de ontmoeting en mij uitnodigde, via je cellospel om mijn binnenwereld te ervaren. Ook voelde ik mij daarna uitgenodigd hierover te vertellen. Dat was een mooi geschenk. Dank je.”                                    

Agenda:

Vrijdag 7 juni 19.30 – 21.30 uur Flim’s Yoga Studio in Alphen a/d Rijn

Zaterdag 8 juni 13.30 – 15.30 uur Yoga SuCasa in Leiden, Middelweg 1

 

www.gevoeligesnaar.nl 

 

Vriendelijke groet, Eveline Fokker

 

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Klik hier om je af te melden.