Coaching

Evelien raakt precies de juiste snaar en heelt harten zonder te snijden

Evelien helpt organisaties, professionals en groepen die toe zijn aan groei, focus en inspiratie. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak coacht zij in loopbaanontwikkeling, strategievorming en traumaverwerking.

Met haar achtergrond als organisatiepsycholoog, trainer/coach, musicus en yogadocent biedt Evelien een unieke combinatie van (professionele) zelfontwikkeling. Mentale en fysieke spanning evenals gevoelens van o.a. burnout, angst en verdriet zullen transformeren naar innerlijke rust, focus en zingeving.

Evelien laat u zelf voelen waar het voor u écht om gaat. Mogelijke thema’s zijn: loopbaanontwikkeling, persoonlijk leiderschap, werkdruk, stress, verstoorde werk privé balans, gevoelens van burnout of niet weten om te gaan met een (of meerdere) trauma(‘s).

TRAJECT

Na een intake en wederzijds vertrouwen start het traject met een leervraag/focus van het individu of team. Het aantal gesprekken van het traject wordt aan de voorkant bepaald en kan indien nodig altijd worden verlengd. Voor echte verandering en transformatie is een minimum van drie gesprekken raadzaam.

Evelien helpt u ‘back on track’. Met haar effectieve, unieke en professionele aanpak en begeleiding bent u snel geholpen. Trajecten duren nooit echt lang, omdat Evelien meteen naar de kern gaat en integratie opdrachten biedt die uw kern/grondtoon zullen versterken.

Er is aandacht voor vitaliteit en (preventieve) gezondheidsbevordering. Hoe is uw werk privé-balans? Slaapt u goed, of is er sprake van stress? Kortom, hoe is het nu met u en wat is er nu echt nodig om meer ontspanning, rust en plezier te kunnen ervaren zowel zakelijk als privé? Hoe kunt u zelf zorgen dat u gezond blijft en de juiste dingen doet voor uzelf en uw omgeving?

Afgestemd op ieder uniek individu biedt Evelien een passende, integere en professionele begeleiding. Zij biedt een spiegel en doet superrake interventies waardoor de verbinding tussen hoofd en hart en doen en zijn versterkt wordt.

Het effect van een coachingstraject is naast bewustwording van wat u anders kunt u doen of organiseren in uw leven, ontspanning, focus, energie en plezier in datgene wat u te doen heeft. De effecten zijn thuis en op het werk voelbaar, alsook in uw lichaam, geest en ziel.

RESULTATEN 

Ik voel rust en ruimte in plaats van stress ~ Ik weet nu wat ík wil ~ Ik heb weer focus ~ Ik leef niet meer vanuit angst ~ Ik lach weer ~ Ik doorzie nu hoe ik denk en doe ~ Ik leef nu hoe ík dat wil en dat voelt heerlijk ~ Ik voel (zelf)vertrouwen en durf voor mezelf op te komen ~ Ik kan weer prioriteren ~ Ik heb mijn verslaving losgelaten ~ Ik vertrouw op wat mijn gevoel me ingeeft ~ Ik slaap weer goed.

CONTACT 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor (team)coaching.

REACTIES 

Peter, CEO – ‘Na een heftige periode waarbij ik vele mensen moest ontslaan, kwam ik bij Evelien voor innerlijke rust. Na slechts enkele gesprekken voelde ik me snel veel beter. Bovendien ben ik ook van twee verslavingen genezen; iets dat me met meerdere jarenlange reguliere opnames niet is gelukt.’

Daniëlle, Advocaat & Mediator – ‘Na meer dan 10 jaar kon ik het weer! Geen focus op de angst en wat je meent niet meer te kunnen, maar de juiste begeleiding vanuit vertrouwen en focus op de mogelijkheden. Evelien ziet, voelt en luistert en ‘gets you back on track’. Ik raad Evelien van harte aan.’

Willemien, Coach – ‘Ik sprak Evelien over mijn gevoel van vastzitten in bepaalde patronen. Evelien bood mij de mogelijkheid aan om een coachingstraject te volgen. Nu is het traject afgerond en ik voel me sterker, heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt en durf weer te dromen, te bloeien, te groeien. Ik ben Evelien erg dankbaar hiervoor. Ze is naast een goede toch ook een leuk persoon!’

Leontien, Leidinggevende – ‘Het coachingstraject was leuk en leerzaam. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen gedrag en hielp mij te concentreren op wat echt belangrijk was in die periode. Verandering begint bij jezelf… en met een beetje hulp van Evelien.’

Erik, Redacteur  ‘De coaching van Evelien heeft ervoor gezorgd dat mijn leven in beweging kwam én dat ik me bewust werd van wat ik het liefste wil. Door doelen te stellen is mijn leven, op en buiten het werk, aanzienlijk rijker geworden. Ik voel me wakker!’

Bas, Beleidsmedewerker  ‘Het was prettig om weer even stil te staan bij wat me nu bezighoudt; te vaak neem ik daar de tijd niet voor, maar nu dus wel. Eveliens passende begeleiding en haar cello bezorgde me kippenvelmomenten, ik zal het niet snel vergeten.’

Maria – ‘De Latifa CD en de bijbehorende muziek hielp grotendeels voor mijn slapeloosheid. Haar begeleiding is erg raak; wat speelt er op dit moment speelt en wat kan ik achter me laten? De sessies gaven me inzicht in wat ik doe. En ik ben ervan overtuigd dat in de toekomst mijn slapen nog beter zal gaan.’

Patricia: “Soms lees of zie je iets voorbij komen waarvan je meteen het gevoel krijgt dat dat precies is waarnaar je op zoek bent! Dit gevoel van ¨aantrekkingskracht¨ overkwam mij toen ik las over de soundhealing middag over stembevrijding. Door omstandigheden heb ik letterlijk het gevoel dat er een brok in mijn keel zit, waardoor ik niet ¨vrij¨ kan ademen. Verschillende medicijnen en huisartsbezoeken bij KNO leverden niets op. Na een warm ontvangst van Evelien en het verkennen van de ruimte voelde ik me vrijwel meteen op mijn gemak. Bijzonder moment voor mij; voelde zo ¨eigen¨…in de natuur, het licht, de materialen, de kleuren, instrumenten en boeken. Dit bezorgde mij een veilig gevoel waardoor ik me die middag vrij kon laten gaan met zingen, dansen, me te laten horen en creatief te zijn met verschillende technieken.

Er is die middag veel emotie bij me los gekomen wat voelt als een bevrijding! Ik kreeg inzicht en handvatten om meteen toe te passen.
Ik wil mijn stem weer horen,
ik wil mijn stem laten horen,
ik kan mijn stem laten horen,
ik mag mijn stem laten horen.
Niet alleen een prachtige ontmoeting met Evelien maar ook een bijzondere ontmoeting met mezelf!”